Primark shoplog juli 2018 + meer geshopt!

Primark shoplog juli 2018

Het is tijd voor een nieuwe shoplog, dit keer ben ik naar de Primark gegaan in Dordrecht. Dit vind ik een zeer overzichtelijke winkel. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn geshopte items vinden. Ben je benieuwd naar alle make-up producten? Willen jullie dat ik hier een uitgebreide tutorial overmaak? Vergeet dat dan niet in de comments achter te laten.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram Slider

  • Mega blij met het nieuwe urbandecaycosmetics Born to run eyeshadow
  • En het is weer tijd voor een nieuwe ootd Dit
  • Love me tender
  • We didnt realize we were making memories We just knew
  • Italie ik mis je bergen ik mis je gezelligheid en
  • thestreetfoodclub wat was je heerlijk! En milouvwassem wat was het
  • Mijn lunch bij thestreetfoodclub wat was dit heerlijk zeg Ik