Aliexpress shoplog 2019

Aliexpress shoplog 2019

In deze video zien jullie mij shoppen op Aliexpress. Wat een heerlijke website is dit toch! Voor een aantal euro kan je hele toffe stempels, washitapes en andere supplies scoren. Vergeet niet op mijn nieuwe kanaal te abonneren. Klik hier om te abonneren op mijn kanaal. De foto die jullie hierboven zien komt binnenkort in een make-up review voorbij. Dus heb je vragen over welke make-up ik hier draag, heb dan nog eventjes geduld!

Bekijk hieronder de video;

In de volgende video ga ik de Aliexpress shoplog opnemen en dan ook gelijk de items gebruiken. Ik ben vooral extra benieuwd naar een aantal nieuwe washitapes en stempels.

Ben jij ook een planner/bullet journal junkie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.