Ik geef je een pluim!

In dit artikel wil ik het hebben over cadeaubonnen. Geef jij namelijk iemand weleens iets cadeau? En nu heb ik het niet over een verjaardag. Maar een gewoon ‘zomaar’ cadeautje. Als ik bij een vriendinnetje op visite ga neem ik altijd wel iets kleins mee. Je ziet altijd de oogjes stralen wanneer je een cadeautje geeft.

Maak indruk met een gepersonaliseerde cadeaubon!
Wil jij iemand verassen met het ideale relatiegeschenk? Of ben jij op zoek naar een cadeaubon? Een cadeaubon is namelijk perfect om als cadeau te geven. Dit komt omdat je de ontvanger vrij laat om het cadeau te kiezen. En ik bedoel, iedereen wil eigenlijk altijd zelf een stem hebben in een cadeau. Of ze gaan je bepaalde hints geven. Daarnaast heeft de cadeaubon in de laatste jaren een flinke evolutie heeft meegemaakt. Vroeger werd een cadeaubon op een nogal saaie manier ontworpen. Dit is tegenwoordig niet meer het geval. Het is nu namelijk mogelijk om een cadeaubon te laten ontwerpen naar wens. Dit kan in de eigen huisstijl van uw bedrijf zijn of met leuke afbeeldingen van jouw of de ontvanger.

Een unieke cadeaubon

Het is tegenwoordig mogelijk om een gepersonaliseerde cadeaubon te geven. Hiermee geef je de ontvanger meer het gevoel dat het cadeau écht is gericht is op diegene. Hierdoor kan je alle kanten op bij het personaliseren van een cadeaubon. Zo kan je jouw cadeaubon voorzien van een toffe verpakking. Hierbij is het zelfs mogelijk om te kiezen uit een grote A4-wenskaart met daarop een foto naar wens. De afbeelding aan de buitenkant kun je zelf uitkiezen en de binnenkant kun je vaak voorzien van een tekst en logo.

Online cadeaubon

In een wereld waar de meeste mensen zich op het internet begeven, is het niet onlogisch om dit te koppelen aan jouw cadeau. Daarom is het tegenwoordig mogelijk om iemand een online cadeaubon als relatiegeschenk te geven. Wanneer de code in de cadeaubon wordt ingevoerd om online in te loggen, wordt de ontvanger doorgestuurd naar een welkomstpagina. Deze pagina kan jij voor de ontvanger personaliseren met afbeeldingen, tekst en keuzesuggesties. Hierdoor wordt hetzelfde bijzondere moment gecreëerd als wanneer je iemand een fysieke cadeaubon geeft.

Een cadeaubon past in élk budget

Je hoeft jezelf niet te beperken op financieel gebied wanneer je iemand een cadeaubon wilt geven. Een cadeaubon past namelijk in elk budget! Zo is het niet alleen mogelijk om een cadeaubon vanaf €5,- te geven, maar zelfs van €1000,-! Bij grote bedragen jij je zich geen zorgen te maken over ingewikkelde betalingsmethodes. Het is namelijk mogelijk om eenvoudig via iDEAL te betalen. Daarnaast kan de ontvanger de waarde van de cadeaubon in delen opmaken. Hierdoor hoeft het saldo niet in één keer te worden uitgegeven en kunnen er meerdere producten en/of diensten worden gebruikt.

Gelegenheden om een cadeaubon te geven

Er zijn verschillende gelegenheden wanneer het ideaal is om een cadeaubon cadeau te geven. Zo is het een uitstekende kerstcadeau, een mooie verjaardagverassing of perfect als een bedankje. Maar daar hoeft het niet te stoppen! Een cadeaubon is namelijk ook een geweldig om te schenken aan je personeel wanneer er een target is behaald. Hierdoor kun jij jouw personeel optimaal gefocust houden om maximale prestaties neer te zetten op de werkvloer. Een beloning werkt namelijk erg motiverend! Dit komt vooral omdat jij de ontvanger zelf in staat stelt om het cadeau uit te kiezen.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.