Youtube

Y O U T U B E

Yes, jullie lezen het goed! Ik heb niet alleen een eigen website maar ook een blog. Dit doe ik allemaal naast een fulltime job en ik geniet er enorm van! Het is een uitlaatklep en op deze manier inspireer ik heel veel mensen. Niet alleen op het gebied van make-up maar tegenwoordig ook met fashion, recepten, bullet journal, gaming, diy’s and more..

Benieuwd naar mijn twee youtube kanalen? Bekijk die dan snel hieronder:

Mijn kanaal

Hier kan je van alles op terugvinden.. recepten, vlogs, bullet journal video’s, reviews, make-up tutorials en nog veel meer!

Game kanaal

Dit kanaal gaat momenteel alleen om Sims 4 video’s. Misschien in de toekomst dat ik nog meer met games ga doen.
Helaas kan mijn Imac nu de meeste games niet aan.

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren