Blog: best ruikende shampoo

Wie wil dat nou niet? Heerlijk ruikende shampoo waarvan de geur ook echt lang in je haar blijft zitten! Ik ben gaan spitten op het internet zodat ik jullie tips en tops kan geven over de best ruikende shampoo’s. Ik heb al heel veel shampoo’s uitgeprobeerd maar ik ben nu verslaafd aan de geur van kokos. Hoe ben ik op dit idee gekomen om hierover te schrijven? Door de kruidvat folder ben ik aan het denken gegaan, ik koop de meeste shampoo’s bij de action en de geur is heerlijk maar blijft toch niet heel lang in je haar zitten. Wat ik jammer vindt, maar wat doe je eraan? Andere shampoo kopen juist !

Waar kopen jullie je shampoo ? Plus welke shampoo is dat?  Ik krijg van sommige shampoo’s snel vet haar. Maar vind je het haar van jezelf dof eruit zien en totaal niet glanzend? dan een tip van mij voor jullie : als je de shampoo uitspoelt doe dan als laatst even de kraan iets koud zetten en geloof mij het is niet lekker je schrikt het is brr koud! maar je krijg er wel glanzend haar van ! Zeker de moeite waard het voelt ook fijner aan.

Hier komen de heerlijke shampoo’s voor jullie op een rijtje ik hoop dat ik jullie hiermee ook kan helpen :

1. Herbal Essences blijken echt heerlijke shampoo’s te zien waar de geur erg lang blijft hangen. Gebruiken jullie deze shampoo? welke vinden jullie dan het lekkerst?

2. de shampoo van John Frieda staat ook erg goed in alle forums beschreven, je krijgt er een prachtige glans van en dit is zoals er staat wel alleen voor Brunette’s.

3.  Lush Shampoo wie vindt de lush producten niet lekker? Ik moet echt binnenkort naar Utrecht om even de winkel weer eens in de lopen! Het leuke is dat je ook shampoo in blokken kunt kopen. Je kunt er lang mee doen en ruikt heerlijk plus erg leuk weg te geven aan een vriendin voor der verjaardag. Dat is weer eens wat anders dan een pakketje? 
4. Wie houd er nu niet van Rituals de winkels zien er altijd strak en prachtig uit, het is wat duur dat klopt maar je kan er dus waarschijnlijk iets goed voor terug krijgen ! 
5. Heb je krullen dan is Andrélon perfecte krul wat voor jou, het is een pompje en ideaal te gebruiken. Het blijkt ook een heerlijke geur te zijn die lang blijft hangen. 
6. De shampoo’s van Aussie zijn ook erg gewild bij de meeste vrouwen, ze vinden de geur heerlijk sterk waardoor die ook gerust een paar dagen in je haar blijft zitten. 
7. De shampoo’s van guhl mogen natuurlijk ook niet ontbreken aan dit rijtje deze ga ik morgen kopen bij de kruidvat die zijn 2 kopen plus 2 gratis ik ben benieuwd ! 
8. Elvive total repair 5 is ook een zeer betrouwbare shampoo die goed te gebruiken is bij ieder haar type. 
Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan deze shampoo tips en ik ben benieuwd welke shampoo’s jullie het lekkerst vinden om te gebruiken! 
Sinds ik niet meer rook ruikt mijn haar nu eindelijk ook naar heerlijke shampoo !
Lots of Love.
RK.

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.