Organiseren: sieraden/ make-up

Ik had mijn nieuwe lade kastje gekocht bij de Action en ik dacht wat nu.. ik keek naar mijn volle bureau en ik dacht ik ga gewoon iets compleet anders doen met mijn sieraden. Ik heb teveel knopjes ( ik heb ook 6 gaatjes in mijn oor) maar het is altijd een gedoe om tussen die kleine priegel dingetjes de bij elkaar horende oorbellen te vinden. Vandaar dat ik het zo heb gedaan zoals jullie hieronder gaan zien. Als je oorbellen koopt bij de Claire’s bijvoorbeeld zitten ze op zo’n kartonnetje of plastic bordje. Dit heb ik gebruikt om alle oorbellen op te sorteren. Ook heb ik er met de schaar rondjes bij gemaakt zodat ik meer oorbellen erop kwijt kon. Jullie denken Rachél waarom kon je niet gewoon al die losse knopjes in zo’n bakje doen van dat lade kastje? Antwoord: als ik het goed doe wil ik het ook perfect doen.. 
Zo ziet het er langer overzichtelijk uit voor mezelf en ik heb het zo sneller gevonden.

Ik heb echt een obsessie van oorbellen… dit zijn dan alleen nog maar mijn knopjes.. waarvan ik er al een heel deel kwijt ben geraakt in de jaren.
Nadat de knopjes waren opgeruimd begon ik ook aan mijn bureaulade. Die ook erg nodig was want alles lag door elkaar heen. De eerste lade zitten nu de spullen in om brieven te schrijven en alle dingen eromheen zoals enveloppen, postzegels, stickers, lijm etc.
Ook heb ik in de andere twee lades mijn oogpotloden, kwastjes, lipstick en lipgloss gedaan !Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Dit is toch veel beter zo :)?

2 Reacties

 1. 17 april 2013 / 14:15

  Beautiful!!! Would you like to follow each other with GFC and Bloglovin?
  Besos, desde España, Marcela♥

 2. 17 april 2013 / 16:50

  Thank you so much for your visit! I follow you with GFC and Bloglovin!
  and I added you by g+ too! I'm very happy if you do the same.
  Have a nice day! and my like in bloglovin for you!!!:)))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.