Mijn kettingen, armbandjes

Lieve mensen, ik heb een rustig weekend gehad waar ik ook erg van hou. Ik heb vrijdag gewerkt tot half 9 s’avonds toen met mijn moeder een aparte film gekeken op de tv, er was namelijk helemaal niets leuks. Verder stond ik zaterdag om 7 uur s’morgens op en fietste ik naar mijn werk. We waren met 4 collega’s minder dus het was even aanpoten maar we waren 10 voor vier klaar. Om half zes stond mijn vriend voor de deur en hebben we heerlijk samen gegeten en… ik heb hem overgehaald om the vampire diaries met mij te kijken wat die een vreselijk serie vond. Hij vind het nu wel leuk om te kijken omdat er best een goed verhaal in zit. Dus nu kunnen we het samen gaan kijken, hebben we sowieso een lange tijd wat te doen als we wij elkaar zijn. Ik hoop dat jullie ook een fijn weekend hebben gehad!

Vandaag heb ik een aantal foto’s van mijn kettingen genomen zodat jullie die ook kunnen zien.
Niet al mijn armbanden staan erop omdat mijn batterij leeg was!
Wat het stomme is, is dat ik mijn kettingen bijna nooit draag, ik heb ook stuk of 20 haarbanden maar ik draag ze nooit.. ook het zelfde met armbanden ik irriteer me als ik achter mijn laptop zit en ik ben aan het typen en ik leun op mijn armbandje die in mijn huid drukt. Hebben jullie dat ook?

 Bij de H&M gekocht
 Deze is van mijn moeder geweest (echt goud) 
 Deze ketting kocht ik voor 2 euro in Italië 5 jaar geleden

 Voor mijn verjaardag gekregen

 Gekocht in Turkije voor maar 1 euro
 Gekocht bij de V&D voor 13 euro
 Ik heb deze figuurtjes aan een ketting gehangen omdat die figuurtjes van mijn oma zijn.

 Ik hou van kruisjes

 Ik wilde zo graag een klok ketting en vond deze zo gaaf voor 10 euro 
 Bij de H&M gekocht voor 8 euro ongeveer
 Bij de Action gekocht zoals jullie zien hou ik erg van bruin tinten
Ik wilde een simpele ketting maar mooi
 Deze staat voor mijn christelijk geloof

Gewonnen op de blog van stayandmakeitmine.blogspot.nl

Toen kreeg ik deze als verrassing er ook nog bij!

Ik hou van leren armbandjes!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.