Potje recept 1′

Lieve followers! vandaag was het een prima dag, ik zit de laatste dagen niet zo happy in mijn vel maar het was een zonnige dag. Kreeg goed bericht van misschien mijn toekomstige stagebedrijf!! Twee weken geleden was ik langs gegaan en kreeg ik te horen dat ik een e-mail moest sturen. 
Dus ik ben gelijk gaan zitten en had een hele keurige e-mail gestuurd.. als secretaresse wordt daar natuurlijk extra naar gekeken. Ik heb een vorm van dyslexie want ik draai zinnen om (als ik zinnen uitspreek, of als ik op mijn blog zinnen uit typ.  Maar goed doordat ik meer blog dan ooit gaat het wel beter (denk ik).

Maar om er even op terug te komen.. ik kreeg dus een e-mail van Mirjam en ze zei dat ze goed nieuws voor mij had. Ik krijg 8 januari een sollicitatiegesprek om 14:00 en dan moet ik mezelf bewijzen dat ik het kan en waarom. Dan hoef ik maar 4 dagen te werken in plaats van 5 dus dat zou wel weer relaxt zijn.
Wat nog een plus punt is dat het bedrijf twee straten verderop staat en mijn oma ook in dat bejaardentehuis zit dus die kan ik in mijn pauzes bezoeken! Maar ik laat het jullie natuurlijk weten en ik kruis mijn vingers en doe een schiet gebedje!

Maar om even terug te komen op dat heerlijke potje met fruit hierboven..  ik had bij de Xenos deze leuke potjes gekocht en vond het tijd om er wat leuks in te doen!
Ik heb een kiwi gesneden, een mandarijn erin gedaan, een beetje fruit cruslie met gedroogde aardbei en om het af te maken een heerlijke 0% vet pap! Het smaakte heerlijk.. en het is ook nog is een leuk uitziend gezond potje! Ik ga nog meer leuke recepten zoeken om in zo’n glazen potje te maken! (dit was eigen inspiratie daarom was het nog niet zo verrassend)!

7 Reacties

  1. 14 november 2013 / 12:19

    Het komt vast allemaal wel goed meid! 😀 Ik moet zeggen dat het er echt yummie uit ziet! heerlijk! 😀
    Zeker leuk om meer van dit soort artikels te lezen op je blog! 😀 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.