Nieuwe ketting’ Brouwerij red

Dit is de andere ketting die ik ook vond voor €12,95 in de Brouwerij. Dit is echt ook een prachtige ketting.. de rode balletjes hadden er voor mij af gemogen wat vinden jullie daarvan? Ik kan ze altijd nog eraf halen als ik ze echt zat zou zijn maar ja dan vernaggel je al snel zo’n hele ketting.
Ik ben gek op bordeaux rode kleuren en deze ketting bevat dat ook daarom was ik ook gelijk verkocht. Een vriendin van mij paste de ketting ook maar vond die niet bij haar staan dus daarna nam ik de ketting en vond hem prachtig. 
Ik ben echt blij met mijn nieuwe aankopen en krijg al allemaal complimenten in real life over de groene ketting die ik al eerder op mijn blog zette vandaag. Ook kreeg ik al een aantal reacties van jullie onder die groene ketting maar ik ben benieuwd welke jullie mooier vinden! Op de onderste foto liggen de kralen onder elkaar dus niet helemaal netjes.. lijkt net of de ketting al helemaal kapot is .. maar gelukkig is dat niet zo! Wat hebben jullie vandaag allemaal gedaan?! 

3 Reacties

  1. 28 november 2013 / 19:06

    Ik vind hem erg mooi, maar die onderste balletjes zijn misschien iets teveel ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.