Nieuwe ketting ‘ De brouwerij

Wauw wat heb ik gisteren avond een mooie ketting gescoord! Mijn baas van de Keurslager gaf al zijn personeel een bon van €100,00! Die wij konden gebruiken bij de Brouwerij bij ons in Ameide. Marieke heeft haar winkeltje sinds twee jaar opgezet en het loopt erg goed!

Ze koopt veel leuke kleding, schoenen, sieraden, lingerie en jassen in! Ze zijn van goede merken en daarom soms ook wat aan de prijzige kant! Maar deze ketting zag ik al gelijk toen we aan het verzamelen waren in de winkel. Ik zei oeh die ketting ga ik zo passen, toen ik de ketting om had zei iedereen wauw! Meerdere vonden het een hele gave ketting. Deze kostte €12,95 wat ik de prijs wel waard vond,  alle steentjes, ringen en het vlechtwerk ziet er super uit! Ook hadden ze deze in het rood waar ik ook nog een post over ga neerzetten.

Ik heb ook nog een kanten top gekocht maar ik ga ook nog een shoplog ervan maken (video). Om kwart over 12 moet ik even richting school om uitleg te krijgen over ons examen a.s. maandag en dinsdag en daarna ga ik met mijn zus weer schoonmaken op het kantoor in Ameide.
Vanavond hoef ik niets te doen alleen maar te leren en het examen door te nemen plus alle sjablonen op mijn laptop te zetten. Vanmorgen zei Rosanne van www.rosannevandierenn.blogspot.nl of ik mijn powerpoint al had ingeleverd maar ik dacht dat die powerpoint voor 00:00 vanavond moest worden ingeleverd maar dat was dus vanmiddag…  dus ben om 9 uur gelijk achter mijn laptop gekropen en heb mijn powerpoint over Antwerpen afgemaakt! Ik wens jullie sowieso nog een hele fijne dag toe!  liefs,

11 Reacties

 1. 28 november 2013 / 10:43

  Wauw wat een prachtige ketting Rachel! Ook een leuke kleur voor dit seizoen.
  En natuurlijk erg leuk om van je baas een bon te krijgen van 100 euro 😀
  Liefs Gea.

 2. 28 november 2013 / 10:51

  Die is heel mooi zeg! Bof jij even met zo'n baas, haha :p

 3. 28 november 2013 / 10:57

  wauw erg mooie ketting! Ik houd wel van dit soort kleuren! x

 4. 28 november 2013 / 12:47

  Ik vind het een hele leuke ketting 😀 Mooi ook voor deze herfst om hem te dragen

 5. 28 november 2013 / 15:42

  Niet helemaal mijn ding, maar vind de kleuren wel erg gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.