John van G oogschaduws | Perfect nude

Elke beauty blogger wilt nieuwe producten en kleuren ontdekken. Ik ben zelf echt van de crazy kleuren, des te gekker des te beter. Daarom hou ik zo van het merk Makeupgeek/limecrime. Deze hebben hele aparte oogschaduws, vooral de foiled en de duochrome oogschaduw van Makeupgeek zijn geweldig. Toch zijn naturel kleuren ook altijd wel handig dus daar heb ik er drie van aangeschafd. Deze drie kleuren zijn van John van G, ik heb er nog een aantal in mijn zpalette. Let er wel op dat deze oogschaduws hoger zijn dan normale mono oogschaduws. 
Deze drie kleuren zijn perfect voor een nude look. De lichtere kleur kan je gebruiken in je ooghoek of onder het wenkbrauw bot. De middelste bruine kleur kan je over het ooglid verdelen en de donkere kleur aan de buitenkant van het oog. Je kan er een chique look mee creëren maar ook een smokey eye. Je kan er dus iedere kant mee op! Wat zou jij met deze drie kleuren doen? De oogschaduws van J. van G koop ik altijd in een Da bij ons in het dorp. Je kan ze ook op de Douglas.nl bestellen of op andere webshops. Je hebt kleur keuze genoeg en er komen steeds kleuren bij.
De pigmentatie is zeker niet slecht! Ze zijn rond de €4,00 euro per stuk en dat vind ik wel meevallen. Er zit aardig wat gram in qua oogschaduw dus dan is vier euro wel een prima prijs. De oogschaduws zijn al magnetische dus je kan ze zo in een magnetische palette klikken. In iedere drogisterij hebben ze ook palette’s van John van G. Daar passen de oogschaduws precies in ook qua hoogte. Je hebt volgens mij twee varianten qua pallets. 
Dit is de officiële site van John van G : johnvangshop.nl hier kan je ook de oogschaduws bestellen. Op de website zijn sommige oogschaduws voor €3,00! Twijfel je hoe een kleur is? Open dan google en typ John van G en dan de kleur (cijfers) van de oogschaduw in. Daarachter zeg je swatch en dan moet je wel de kleur zien zoals hieronder. 

Hebben jullie ook oogschaduws van dit merk? Wat is jouw favoriet? Ik vind vooral de onderste kleur heel apart! Er lijkt wel een soort paarse glans in te zitten. Ik ben in ieder geval zeer te spreken over deze kleuren!
News