Herkenbare routine voor een Beauty youtuber/blogger

Sommige mensen begrijpen de nieuwe trend van bloggers/youtubers totaal niet. Sommige mensen weten niet eens wat wij zijn. Tegenwoordig komen wel veel meer bloggers/youtubers in het nieuws, dat vind ik wel fijn want zo krijgen mensen een beter beeld erbij. Bloggers/youtubers spelen tegenwoordig een grote rol op het internet.  Ze helpen kinderen door hun pestverhaal te vertellen. Ze laten zien dat je echt dingen kan bereiken zolang je er maar voor gaat. Toch hebben wij bloggers/youtubers veel dingen gemeen. Deze dingen wil ik in dit artikel gaan noemen, hebben wij een routine? yes, we have! Dit zijn vooral routerende dingen voor een beauty blogger/youtuber.

OCHTEND ROUTINE
-Je wekker gaat en het eerste wat je doet is je social media controleren.
-Daarna ga je kijken of er volgers zijn bijgekomen
-Je zet even een foto op je Snapchat dat je wakker bent geworden
-Daarna plaats je een foto op je instagram over je laatste artikel
-Als dat is gedaan bekijk je even snel de nieuwste video’s of vlogs
-Je gaat naar de spiegel, kijkt erin en denkt? hoe zal ik er straks toch weer uitzien? Wat ga ik er dit keer van maken. Gebruik ik mijn nieuwste palette of ga ik voor een mono oogschaduw? Of maak ik een combinatie?
-Daarna ga je ontbijten en ondertussen check je nog eens je instagram
-Je kledingkast is niet het grootste probleem maar.. welke liquid lipstick doe je deze dag op?
-Soms heb je van die dagen dat je denkt, ik doe deze dag een keer niet heel mijn hoofd vol plamuren maar uiteindelijk zit er dan toch alles op. Je kon niet stoppen want je vond het weer geweldig om te doen. Ik zie mijn gezicht ook echt als een schilderij, ik kan er van maken wat ik zelf wil.
-Het ziet er niet slecht uit dus dat betekent.. selfie time! Snapchat, facebook, instagram.

GEDURENDE DE DAG 
-De hele dag ben je benieuwd of er weer een pakketje is bezorgd, even papa sms-en.
-Je controleert de gehele dag je social media
-Je batterij van je telefoon gaat wel erg snel, hoe zal dat toch komen?
-Je bent eigenlijk je profiel foto zat op je instagram, veranderen dan maar.. tijd voor verandering
-Al je groepsappjes slaan op hol ” iedereen is inmiddels wakker”, iemand wil een site weten waar je een bepaald merk kan bestellen, de ander heeft geen inspiratie, de ander wilt een iMac gaan kopen, de ander stuurt selfies van der make-up.
-Je gaat naar de wc en je komt erachter dat je je concealer niet afgepoederd hebt. Er zitten namelijk mascara vlekken onder je oog, shit!
-Je collega heeft wel een erg mooie lipstick op, welke zou dat zijn?! Ik ga het gewoon vragen!

AVONDROUTINE
-Je komt thuis van je school/werk en er staan allerlei pakketjes! uitpakken maar..its like my birthday
-oh die kaartjes van webshops zijn zo onwijs leuk, zo persoonlijk ook!
-Je hebt nu al zin om er foto’s van te maken want dan mag je natuurlijk pas die producten gaan gebruiken. Swatchen gaat nog niet, anders zijn die vinger vlekken en strepen te zien op de foto’s. Nee Rachel, nog even wachten tot je foto’s hebt gemaakt en dan mag je het pas gaan gebruiken. ”frustratie”.
-Alle lieve reactie’s lezen op je artikel/video.
-Reageren op al je lieve volgers en mede youtube/blog collega’s.
-De nieuwste artikelen bekijken op bloglvin en reageren natuurlijk.
-Zal ik vanavond dat nieuwe masker gaan proberen? Of misschien het nieuwe scheermesje?
-Je make-up zit nog zo mooi, ach het moet er toch een keer af…wauw mijn watje is echt niet meer wit.
-O .. o.. 55 nieuwe mailtjes
-YES, de samenwerking die ik wilde, eindelijk reageren ze! Het wachten is het waard geweest.

Ik ben benieuwd welke dingen voor jullie herkenbaar zijn! Laat dat even hieronder weten. 

Share:

18 Reacties

 1. 17 mei 2016 / 12:57

  Hahaha leuk geschreven Rach! Ik heb sochtends alleen echt geen tijd om selfies te nemen hihih

 2. 17 mei 2016 / 13:41

  Haha sommmige dingen herken ik zo! 🙂 Ook al ben ik geen youtuber…
  Hele dag door instagram checken doe ik en inderdaad op snap chat zetten dat je wakker bent heb ik ook vaak gedaan…

 3. 17 mei 2016 / 13:57

  Leuk geschreven! Ik maak zelf niet superveel selfies, maar ik herken mij wel heel erg in andere punten zoals het eerst foto's moeten maken van producten terwijl je ze al wil gebruiken!

 4. 17 mei 2016 / 14:01

  Heel herkenbaar allemaal! Als ik soms zeg dat ik eens voor een simpele make-up look ga dan eindigt het meestal heel dramatisch haha

 5. 17 mei 2016 / 14:17

  Ja ik herken hier wel redelijk wat van 😛 heb alleen niet zo veel collegaatjes op de app. Ik maak wel best wat selfies eigenlijk, haha.

 6. 17 mei 2016 / 14:34

  Ik kan me in heel veel punten vinden! Sowieso dat frustrerende gevoel als je een product wil testen maar nog foto's moet maken. Ik ga altijd diep nadenken of het op 1 of andere manier toch kan gebruiken. Helaas is bij mij nog niet het geval dat de pakketjes op me staan te wachten thuis of dat ik 55 mailtjes heb, haha!
  Liefs,
  Elles

 7. 17 mei 2016 / 15:23

  ik kan mij bijna in niets vinden haha 😛 maar ik ben dan ook meer een saaie student XD wel leuk geschreven!

 8. 17 mei 2016 / 16:36

  Zo ontzettend herkenbaar! Ik heb toevallig vandaag ook een post met dezelfde insteek geschreven, over hoeveel tijd bloggen nu eigenlijk kost. Nog zoiets dat veel mensen niet begrijpen: niet zo gek wanneer je zelf niet bekend bent met de blogger-wereld 😉

 9. 17 mei 2016 / 17:40

  Haha leuk artikel, veel dingen herken ik wel! Vooral als je make-up dan goed zit: even een selfie maken voor Insta haha 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.