OUTLETSPORTSCHOENEN | Rookie Rolschaatsen Review

OUTLETSPORTSCHOENEN | Rookie Rolschaatsen Review
BAM! daar zijn ze dan, mijn nieuwe Rookie rolschaatsen. Hoe gaaf zijn ze?!  Ik ben er in ieder geval erg blij mee. In dit artikel lezen jullie alles over mijn nieuwe rolschaatsen. Ouderwets? Nee hoor, het komt juist weer helemaal terug. Ik vind deze rolschaatsen zo fijn dat ik mijn skeelers gelijk heb verkocht. In het begin voelde ik mezelf net een lompe gans die niet wist hoe die z’n benen moest gebruiken, maar nu ik het onder de knie heb, ben ik niet meer te stoppen!

WIELEN / TOOLS
Zo zien de wielen eruit van de Rookie’s, paars met glitter. Deze wieltjes vind ik echt enorm smooth rijden. Toch is het wel enorm wennen wanneer je skeelers gewend bent want je mist het wieltje onder het uiteinde van je voet. Je knikt dus met een rolschaats sneller naar voren, hier wen je al snel aan, gelukkig. Je kan de wieltjes ook verwisselen, deze kan je eigenlijk overal wel kopen. Je kan ze dus gewoon vervangen als de oude wieltjes versleten zijn ”of je de kleur zat bent”. Zorg wel dat je de juiste tools erbij koopt want anders krijg je de wieltjes er niet af. Zorg ook dat je eens in de zoveel tijd je wieltjes na loopt, soms gaat bij mij het boutje onderin wat losser zitten.

VERSCHILLENDE SOORTEN
♥Je hebt verschillende soorten rolschaatsen op de site van Outletsportschoenen.
De schoen die ik heb is een soort kunstschaats ” zo zagen vroeger ook de rolschaatsen eruit”. Nu twijfelde ik alleen nog over de kleur, zou ik voor wit gecombineerd met rode wielen gaan, de panterprint met paarse wielen of voor zwart met zwarte wieltjes. Meestal ga ik voor een veilige kleur maar dit keer mochten deze pareltjes opvallen. Je hebt trouwens ook rolschaatsen met een sneaker erop, dat is natuurlijk wat meer van deze tijd. De sneaker vorm vind ik vooral voor mannen heel leuk. het ziet er heel sportief uit!

ROOKIE LOGO
How cute is that unicorn logo? Zullen wij eventjes stil staan bij die super schattige logo.

VERSCHIL TUSSEN SKEELERS EN ROLSCHAATSEN
♥Op rolschaatsen heb je veel meer evenwicht
♥Ik krijg op rolschaatsen minder snel zere benen/voeten
♥Ik hou het veel langer vol op rolschaatsen
♥Je hebt veel meer kleur keus qua rolschaatsen, skeelers zijn altijd simpel grijs/zwart/wit/blauw
♥Rolschaatsen hebben vier wielen, skeelers soms 4/5 achter elkaar
♥Ik ga harder dan iemand op skeelers ”altijd leuk”
♥De rem van een rolschaats zit aan de voorkant ”dat is wel lastig” en bij de skeelers zit die op de achterkant
♥Je voelt jezelf een stuk relaxter op rolschaatsen en je kan lekker je heupen bewegen

DOOR DEZE VIDEO WIL JE DE ROLSCHAATSEN DIRECT 

PRIJS 
De prijs voor rolschaatsen ligt tussen de €80-300 euro. De rolschaatsen die ik heb zijn €99,99 maar dan heb je wel echt hele fijne rolschaatsen. Voor skeelers ben je tegenwoordig ook dik boven de €80,00 kwijt. Je krijgt er in ieder geval geen spijt van.

AANDACHT/ COMPLIMENTEN
Heel veel oude mensen kijken naar mijn rolschaatsen want die hebben er vroeger natuurlijk ook op gestaan. Verder krijg ik veel complimenten van jonge vrouwen, de rolschaatsen zien er ”flitsend uit”. Eerst had ik zoiets..ik sta echt voor joker op die dingen maar ik vind ze nu zo leuk. Schaamte heb ik zeker niet meer!

SPORT
Het word echt een sport voor mij, ik ga drie keer in de avond een uur rolschaatsen. Ik vind het heerlijk om even de polder in te gaan. Even lekker rolschaatsen en mijn hoofd leegmaken. Ik ben de vorige keer wel flink op mijn bips gevallen, ik verloor toen ik stil stond gewoon in een keer mijn evenwicht haha.  Je voelt dat het echt goed is voor je billen, benen en kuiten

BESTELLEN
Je kan ze hier bestellen.

20 Reacties

 1. 21 juni 2016 / 11:17

  OMG! Wat een gave rolschaatsen zeg! Nu krijg ik helemaal zin om te rolschaatsen door jou hahaha!

 2. 21 juni 2016 / 11:51

  Super gaaf! Ik heb de mijne laatst verkocht, vroeger vond ik het echt leuk, maar nu vind ik het doodeng haha. -x-

 3. 21 juni 2016 / 12:16

  Ik vind ze echt super gaaf! Vroeger was ik hier echt super goed in terwijl ik absoluut niet kan skeeleren. Krijg gewoon zin om er weer mee te beginnen hihi.

 4. 21 juni 2016 / 12:35

  Wauw, deze zijn echt super leuk! Ik kan begrijpen dat je er heel blij mee bent! Ik kan het helaas niet haha! Heb zelf skeelers met 5 wielen en dit kan ik weer wel, gek he!

 5. 21 juni 2016 / 13:17

  Draag je eigenlijk ook bescherming, helm en polsdingen bijvoorbeeld? ik vind ze er heel gaaf uitzien maar ik zou ze zelf denk ik niet zo snel aantrekken, uit schaamte ofzo…

  • 21 juni 2016 / 13:28

   Nee, eigenlijk moet je wel een helm dragen natuurlijk en bescherming maar dat doe ik niet! als je in zo'n skatepark gaat oefenen dan zou ik het wel doen.

 6. 21 juni 2016 / 19:12

  Wauw! Deze zijn echt gaaf! Leuk ook om van die rolschaatsen te hebben , die vroeger ook zo populair waten. Het printje is ook echt tof

 7. 21 juni 2016 / 19:32

  oh wat gaaf zeg! ik moet mijn skates ook maar eens weer opzoeken!

 8. 21 juni 2016 / 21:14

  Wat een super gave rolschaatsen! Ik heb zelf heel veel geskeelerd maar ben benieuwd hoe het is op rolschaatsen 🙂

 9. 22 juni 2016 / 08:42

  wauw wat een gave!!! 🙂 haha ik twijfel nog om zulke aan te schaffen maar het lijkt me wel erg gaaf om weer dit op te pakken!!

 10. 22 juni 2016 / 09:20

  Wow ze zien er echt gaaf uit! Ik heb dit nog nooit gedaan, vroeger wel vaak geskeelerd, maar daar was ik niet echt goed in. Ik was altijd te bang om te vallen.

 11. 22 juni 2016 / 11:48

  Aaah echt onwijs gaaf zijn ze! Super mooi! Ik denk alleen niet dat het echt iets voor mij is haha, ik kan ook voor geen meter schaatsen of skeeleren 😉 X

 12. 22 juni 2016 / 13:03

  Wat een gave rolschaatsen haha!
  Ik ben nogal een kluns op dat vlak dus je gaat het me niet snel zien doen, maar ik zou me wel al beter voelen als ik deze aan heb haha!

 13. 22 juni 2016 / 14:53

  Die zijn zo tof! Ik zou het alleen denk ik niet zo heel snel zelf doen.

 14. 22 juni 2016 / 19:21

  Ik vind rolschaatsen echt onwijs tof en deze zien er ook superleuk uit! Zelf heb ik nog nooit op rolschaatsen gestaan, maar skeeleren deed ik wel heel vaak. Ben benieuwd hoe het rolschaatsen me af zou gaan hahaha

 15. 22 juni 2016 / 19:30

  Ik vind rolschaatsen stieken mog steeds te leuk! En die van jouw wauw! Ik heb wel eens docu's gezien over van die rolergirls. Dat zijn ook echt hele stoere meiden;)

 16. 22 juni 2016 / 20:20

  Wauw ik vind ze echt onwijs leuk! Had de prijs wel niet zo hoog verwacht. Ik ging vroeger vaak skeeleren maar ben de sport een beetje uit het oog verloren. Door dit te lezen krijg ik er wel gelijk weer zin in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.