NIEUWE ITEMS | Ritualen, Massage olie en BEAUTY

NIEUWE ITEMS | Ritualen, Massage olie en BEAUTY

Het is vandaag alweer zaterdag en dat betekent een heerlijke vrije dag. Ik heb vanmorgen heerlijk tot 9 uur uitgeslapen en ben nu druk bezig met video’s bewerken. Vanmiddag ga ik namelijk weer een aantal ” andere ” video’s opnemen. Ik wil een opruim make-up stash video opnemen, een opruim kleding kast video, nieuwe items video want er staan weer heel veel nieuwe items te wachten, een make-up tutorial en nog een aantal persoonlijke video’s. Ondertussen heb ik de 6.000 abonnees gehaald, onwijs bedankt iedereen! 


Ben jij nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Klik dan snel hier.  Iedere dinsdag en vrijdag komt er om 17:00 een video online. Dit hou ik al twee jaar vol en dat gaat nog steeds goed. Verder komt er op de zondag ook eens in de zoveel tijd een extra video online. Ik hou jullie dan op de hoogte van de nieuwste trends, persoonlijke verhalen, vragen die ik voor jullie beantwoord en nog veel meer. Klik dus gerust op die abonneer knop en help mij naar die 6.100 abonnees. Iedereen een heel fijn weekend en geniet ervan!

Share:

4 Reacties

 1. 13 augustus 2016 / 15:07

  Rituals is echt zalig hè?! Ik ben ook gek op deze lijn!

 2. 14 augustus 2016 / 15:26

  Je makeup is supermooi gedaan in de video, wauw! Proficiat met de 6000 abonnees trouwens 🙂

 3. 14 augustus 2016 / 18:21

  Ziet er echt heel erg mooi uit meis. Wat ben je goed bezig! Gefeliciteerd met de 6.000 abonnees.

  Love,
  Dascha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.