Warm Massage oil Rituals

Warm Massage oil Rituals

 

Mijn zoektocht was begonnen, ik moest en zou een massage olie gaan scoren op het internet. Ik vind het heerlijk om een olie te gebruiken. Wat ik wel erg belangrijk vind is dat de olie goed intrekt. Binnenkort ga ik ook met mijn vriendinnetje Rosanne naar een spa, ik heb er nu al zin in! Heerlijk een dagje ontspannen en genieten. Waar gaan jullie altijd graag naartoe om te ontspannen? Plus gebruiken jullie ook weleens een massage olie? 

RITUALS
Ik kijk misschien iets te weinig op de site van Rituals, toch kwam ik toch op deze site terecht toen ik op zoek was naar massage olie. Nu weet ik wel dat Rituals erg lekkere producten verkoopt en dat ze qua geur heerlijk en ontspannend zijn.


UITERLIJK 
Het uiterlijk ziet er prima uit. Het is wel erg donker maar de lichtblauwe/witte letters komen er wel mooi door uit. De dop is in hout vorm, dit vind ik wel een erg leuk detail. Er zit 100 ml in en er zitten heerlijke kruiden in verwerkt. 

KWALITEIT 
De kwaliteit van dit product is zeer goed, het is zuinig in gebruik. Hij ruikt overheerlijk en de prijs is niet schandalig duur. Je merkt wel dat je spieren en huid ervan opknappen!

PRIJS
€13,50 dat valt toch reuze mee?

BESTELLEN  
Bestellen? Klik dan snel hier. 

9 Reacties

 1. 2 september 2016 / 10:47

  De massage olien van Rituals zijn volgens mij allemaal heel goed, ik kom voor dit altijd terug bij Rituals.

 2. Amber
  2 september 2016 / 13:01

  De aftershave crème voor mannen vind ik zo heerlijk ruiken van rituals ook met de houten dop. Die koop ik echt altijd voor me vriend heerlijk!

 3. 2 september 2016 / 13:45

  Ik heb eentje van de Rituals uit de lijn van Dao/Tao, weet even niet meer precies hoe die heet. Het is zo fijn en rustgevend!

 4. 2 september 2016 / 19:58

  Ik heb nog nooit een rituals massage olie gebruikt. Ik heb die van de Body Shop op het moment. De secrets of the world serie schijnt ook heerlijke te hebben.

 5. 5 september 2016 / 19:51

  oh de prijs is niet mis eigenlijk
  en het lijkt mij echt fijn zo'n olie
  moet ik ook maar eens aanschaffen

  liefs
  KArlien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.