GEEN ORANGE TUTORIAL + VIDEO

GEEN ORANGE TUTORIAL + VIDEO
Het is tijd voor een nieuwe tutorial en dat betekent dat er ook in dit artikel een video verwerkt is.  Ik vind het geweldig om nieuwe looks te creëren, als je dit op video doet is het allemaal iets lastiger want, de spiegel staat op afstand, je ziet het allemaal niet heel goed, op het moment dat ik ga filmen bedenk ik pas welke kleuren ik wil gaan gebruiken, soms mislukt het wimper plakken weleens, schiet je opeens uit met je eyeliner en dat moet je dan allemaal weer proberen te fixen. Ik vind het bewerken van een tutorial wel weer het leukste om te doen. Daar zit namelijk het meeste knip, plak en spoel werk in! 

Geniet van deze tutorial, pak je kwasten er maar bij en maak er iets moois van! Ik ga vannacht op vakantie met mijn vriend. Wij gaan heerlijk 11 dagen naar Lanzarote, puur genieten dus. Ik heb vanmorgen mijn koffer gepakt en straks moet ik die nog even gaan wegen ”op hoop van zegen”. Ik hoop dat mijn nieuwe lichtroze suitsuit koffer niet al teveel beschadigd.. ai.. hij valt in ieder geval wel op als ik op mijn koffer aan het wachten ben! Morgenochtend lig ik om 9:00 gewoon al aan het zwembad, heerlijk! 
Vanmiddag komen er nog twee Santa montefiore boeken binnen van bol.com + het backgammon spel. Ook vier ik mijn verjaardag daar op 12 september, misschien komt er dan wel even een update online op mijn blog. Hou vooral mijn instagram, snapchat en twitter in de gaten. 


4 Reacties

  1. 9 september 2016 / 08:40

    Oh wat heerlijk! Hele fijne vakantie meid en alvast gefeliciteerd, enjoy! Liefs.x

  2. 17 september 2016 / 09:34

    Super gaaf! Heel duidelijk , waardoor de look mij zelfs zou kunnen lukken denk ik. Ik ga het op een ander moment even testen;) Hele fijne vakantie alvast meid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.