t’ Juffie / Camps en Camps + SALE

t’ Juffie / Camps en Camps + SALE

Zoals de meeste van jullie weten ben ik fan van het merk Bibastore. Ze hebben onwijs toffe armbandjes die echt mijn stijl zijn. Waarom hou ik van dit soort armbandjes? Je kan ze namelijk erg goed combineren. Je kan de armbandjes erg leuk met elkaar combineren. In Lanzarote heb ik ook elke avond bij het diner de armbanden gedragen. 

Mijn moeder was 3 september jarig en ik wilde wat bijzonders geven. Mijn moeder houd qua sieraden van strak en simpel, het liefst wil ze de sieraden niet voelen. Mijn moeder draagt al jaren haar parel oorbellen maar nu mocht daar weleens verandering in komen. Benieuwd wat ik voor mijn moeder heb gevonden? Bekijk dan snel de rest van het artikel.


INFORMATIE

Verzilverde oorbellen met grijs opaal rond Swarovski kristal en bovenaan afgezet met 3 zilveren bolletjes. De oorbelen heeft een steeksluiting. Breedte is 9mm van de oorbellen. 

KWALITEIT 
Deze oorbellen zijn het geworden, er is opaal in verwerkt en dat kleurt in ieder licht anders. 3 september was natuurlijk alweer eventjes geleden en mijn moeder draagt ze iedere dag. Mijn moeder is heel gevoelig als het op sieraden aan komt. Gelukkig heeft mijn moeder bij deze oorbellen 0,0 last. 

DE WEBSITE 
De website ziet er prachtig en overzichtelijk uit. Je ziet bovenin verschillende categorieën wat het zoeken erg makkelijk maakt. Ook zijn de foto’s erg mooi uit! Klik hier om naar de website te gaan.

BESTELLEN: klik dan hier
PRIJS: €20,00 
WIL JIJ DE SALE BEKIJKEN: klik dan hier
MIJN VRAAG AAN JULLIE: Welk sieraad draag jij het meest? Wat vinden jullie van deze oorbellen? 
Bij t’Juffie in Giessenburg kan je ook het merk Bibastore shoppen. Hier heb ik de meeste armbanden van, je hebt onwijs veel keus daar in de winkel! Mijn ogen beginnen helemaal te stralen als ik al die volle bakken zie met verschillende armbanden. Ze liggen daar allemaal op kleur, blauw, geel, rood, beige, wit ga zo maar door! Binnenkort ga ik er weer met mijn moeder shoppen! 

9 Reacties

 1. 26 september 2016 / 20:47

  Wat een prachtige oorbellen. Zelf draaf ik het liefst een ketting. Klein en subtiel.

 2. 27 september 2016 / 14:57

  Oh wauw heel mooi! Ik ken het merk helemaal niet (oops) Ik ga gauw even kijken. Trouwens dankjewel voor je lieve reactie! Maar ik vind jouw blog mooier hoor haha ruilen?

 3. 27 september 2016 / 15:38

  Wauw wat een mooie oorbellen! Armbanden zien er ook heel mooi uit! Xx

 4. 27 september 2016 / 19:38

  Leuk zeg, die armbandjes, inderdaad super om te combineren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.