SUITSUIT Fabulous Fifties Pink Dust 24 spinner + WINACTIE KOFFERGIGANT

SUITSUIT Fabulous Fifties Pink Dust 24 spinner + WINACTIE KOFFERGIGANT

Ik ga op reis en ik neem mee… mijn roze koffer van SUITSUIT! Deze koffer stond stiekem op mijn wishlist en nu is die eindelijk van mij. Dit jaar ging ik voor het eerst met mijn vriend op vakantie. Wij zijn naar Lanzarote geweest van 8 september tot de 18e. Het waren 11 hele fijne dagen waar ik puur van mijn vriend, het weer, een zwembad en de rust kon genieten. Benieuwd waar je deze koffer kan scoren? Bekijk dan het hele artikel. De koffer heb je in drie verschillende formaten, dit is de grootste. 

INHOUD/VERDELING
Zo ziet de binnenkant van de koffer eruit. Ik moet zeggen dat ik heel erg blij was met de inhoud van de koffer. Ik kon er veel in kwijt en het tussen vak in de koffer vond ik ideaal! Ik kon namelijk al mijn beauty spulletjes een plekje geven zonder dat het alle kanten oprolde. Mijn jurken (ook lange maxi jurken) kon ik er heel netjes in kwijt en nee, ze zaten niet onder de kreukels. 
KWALITEIT 
De ritsen gaan heel erg soepel in de koffer. De ritsen aan de buitenkant gaan ook erg soepel en snel. 
Je kan niet verwachten dat de koffer er nog mooi uit ziet als je hem opwacht bij de lopende band. Ik wilde het wel geloven totdat ik mijn koffer zag…
Hij zat helemaal onder de zwarte (en andere kleuren van andere koffers) vegen/strepen. Helaas! Gelukkig heb ik het met de Bluepasta van de ha-ra eraf kunnen krijgen. Nu is die weer helemaal schoon en netjes! Het is niet wit uitgeslagen dus ik ben er weer helemaal blij mee. 

OVERIGE INFORMATIE
Inhoud : 108 liter
Type slot : Cijferslot
Materiaal soort : Polycarbonaat 
Type sluiting : rits 
Gewicht : 4,5 kilo 

DOUANE/SLOT
Je kan een code kiezen, je krijgt er een papier bij hoe je deze kunt instellen. Je hebt 3 cijfers nodig (die je echt NIET vergeet) en een pen om de code in te stellen. De douane kan de koffer ook openmaken via het rode palletje.  
VIDEO REVIEW

EXTRA 
De bovenkant van de koffer ziet er gewoon prima uit. Ik heb de arm van de koffer op de hoogste stand gezet. Hij rolt echt ideaal op deze wieltjes. Ik heb mijn koffer amper hoeven te liften en ik heb niet krom hoeven lopen (wat je met die ouderwetse koffers nog wel moet doen). 
Verder ben ik erg blij met deze koffer en ik ga hier nog jaren plezier van hebben! De volgende keer neem ik wel mijn doekje en bluepasta mee op vakantie. De strepen vallen natuurlijk extra op (vooral op zo’n lichtroze koffer). Welke koffer zou jij willen van Suitsuit? Laat dat hieronder weten. 
PRIJZEN
De prijzen liggen tegen tussen de €50-€150,00 
Je hebt dan in ieder geval wel een super toffe girly koffer die goed opvalt. 
BESTELLEN
De 28 inch koffer van deze review: klik hier
De 24 inch is nu in de sale klik hier 
Je hebt ook nog de 20 inch koffer klik hier
CONCLUSIE 
Zet deze koffer snel op je wishlist of gooi hem in je winkelmand want je krijgt er geen spijt van! Ik ben er super blij mee. 

24 Reacties

 1. 29 september 2016 / 19:16

  Wat balen dat hij zo vies was daarna, gelukkig dat hij schoon gemaakt kon worden! Ziet er zo leuk uit!

 2. 29 september 2016 / 19:54

  Vind deze er echt heel mooi uitzien! Gewoon heel simpel, maar dat maakt het juist zó classy!

 3. 29 september 2016 / 20:58

  Ze zien er super leuk uit! Ik zou het echt erg vinden bij deze als hij kapot zou gaan (en dat gebeurt bij mijn koffers vaak genoeg helaas..).

 4. 30 september 2016 / 09:14

  Echt onwijs mooie koffers van Suitsuit, het zijn plaatjes! Liefs.x

 5. 30 september 2016 / 11:07

  Zie ze regelmatig voorbij komen op blogs de laatste tijd en dat begrijp ik ook wel, want wat een mooie koffers verkoopt SuitSuit! Vind deze echt onwijs tof!

 6. 30 september 2016 / 16:14

  Ik ben verliefd op de mint groene.
  Wiehieeewwwww!
  Love at first sightseeing ♡

 7. 30 september 2016 / 18:52

  Wat een heerlijke kleurtjes!! Mijn keuze zou de mint groene zijn maar een hoop vrolijkheid!!

 8. 30 september 2016 / 20:01

  Ik zie ze steeds vaker voorbij, so pretty! Welke kleur ik zou willen is nog best een moeilijke keuze hihi. Gelukkig heb je de koffer nog schoon kunnen krijgen 🙂

 9. Ashley Volleman
  30 september 2016 / 20:07

  Wat een gave koffer is dit zeg, zag hem al in je vlog voorbij komen:) zo koffer zou ik ook wel willen winnen:D 26 oktober ga ik op vakantie naar Curaçao na 7 jaar niet op vakantie te zijn geweest dus dit zou echt een cadeautje extra zijn:)

 10. 2 oktober 2016 / 09:05

  Wat fijn dat je het weer schoon hebt gekregen! Zo zonde anders. De koffers blijven een plaatje, en dat voor een koffer…

 11. 3 oktober 2016 / 16:37

  Gaaf Rachel! Ik heb precies dezelfde koffer voor mijn verjaardag gekregen! Ik ga over een maandje op vakantie, ben deze zomer helaas niet geweest haha. Het lijkt me super leuk om nog een zelfde SuitSuit koffer erbij te hebben, alleen dan de kleinste maat. Ik word altijd zo blij van SuitSuit koffers, haha.

 12. L.Elie
  9 oktober 2016 / 21:41

  De kleur mango cream is lekker zonnig, meteen een zonnig humeur, heerlijk om zo de vakanfie te starten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.