SUNDAY SHARES

SUNDAY SHARES

Het is weer tijd voor een nieuwe Sunday Shares. We zeggen de zomer gedag en zeggen hallo tegen de herfst. Toen ik vanmorgen wakker werd dacht ik al.. Rachel je bent al herfst dingen aan het doen. Ik draag sinds twee dagen alweer sloffen voor mijn koude voetjes. Ik slaap alweer een aantal dagen met een extra kleed op mijn dekbed. Vanmorgen heb ik een olijf groene nagellak opgedaan en gisteren heb ik allerlei herfst armbanden gekocht bij ’t Juffie in Giessenburg. Ik gebruik op mijn instagram herfst smilies en herfst quotes. Ik heb dus echt de zomer al gedag gezegd. 


Ik heb dus alweer de knop omgezet, ik hou van de herfst/winter! Bring it on! Van mij mag het weer kouder worden, dan kan ik weer op de bank ploffen met een dekentje en netflix. Ik ben benieuwd wie van jullie van de herfst houdt? Natuurlijk de zomer is niet verkeerd, maar als je 40 uur werkt is het alleen lekker wanneer je op zomervakantie gaat maar, daar verschillen de meningen natuurlijk ook over.

WERK/ YOUTUBE/ BLOGGEN/ TE DRUK?!
Op mijn werk gaat het prima ik heb mijn eerste week er alweer op zitten (na mijn zomervakantie). 40 uur is prima te doen als je er maar niet teveel naast doet. Ik had het gisteren nog met een vriendin erover hoe druk wij mensen zijn tegenwoordig. Wij hebben tegenwoordig een baan, een hobby, een sport, een relatie en dit willen wij allemaal goed bijhouden. Dit is niet gemakkelijk want ik vertrek rond 07:30 richting mijn werk en ik ben om 17:30 weer thuis. Dan ga ik eten, doe de vaat en rond 19:00 ga ik dan 1,5 uur sporten. Sporten doe ik sowieso 2/3 keer in de week, dit voelt momenteel erg goed! Ik voel mezelf steeds sterker worden!

Dan wil ik ook nog iedere dag een artikel online hebben op mijn blog en er komen 2 video’s in de week online op mijn Youtube kanaal. Ik heb daarom voordat ik op vakantie ging richting Lanzarote tegen mezelf gezegd, Rachel je gooit een blog pauze erin gooien en wanneer je er weer echt zin in hebt ga je er weer met de volle 200% tegenaan! Dat ga ik dus vanaf nu weer doen.. huphup! 


ZOMERVAKANTIE LANZAROTE
Mensen vragen zich af.. Rachel hoe was je eerste vakantie met je vriend? Dan is mijn antwoord: geweldig! Ik zou mezelf zo weer terugwensen op die plek. Het was niet het land dat ik helemaal geweldig vond maar de rust die wij tweetjes hadden, dat was geweldig. Relaxed samen een drankje drinken, een kaartspel spelen bij kaarslicht op het balkon, samen muziek luisteren, over de boulevard lopen.. gewoon genieten van elkaar! Dit is de video van onze vakantie:NIEUWE AANKOPEN 
Gisteren ben ik met mijn lieve vriendinnetje Ariette naar Gorinchem en Giessenburg gereden. Bij t’ juffie in Giessenburg (in de graanschuur) hebben wij flink wat armbanden ingeslagen. Ik ben helemaal fall proof momenteel! Ik heb drie nieuwe Essence nagellakken gekocht die mat opdrogen. Olijfgroen, vintage roze en donkerrood.. love it! Ook heb ik nog een nieuwe transparante poeder gekocht van Essence en twee matte lipsticks. Hier komen natuurlijk allemaal reviews van, hou ook mijn instagram in de gaten.

Gisteren kocht ik bij ’t juffie ook nog een MelanO ring van de Cateye collectie. Ik wilde zo’n ring al een tijdje en ik dacht, ik ga hem passen en al ben ik om koop ik hem. Ik mocht in de winkel even de ring omhouden om te kijken of die goed zat. Dit was gelukkig het geval, ik kocht er gelijk nog een aantal balletjes bij. Ik heb in ieder geval weer genoeg sieraden erbij. Ik moet zeggen dat ik nog nooit een dure ring voor mezelf heb gekocht. Van mijn vriend kreeg ik vorig jaar als verrassing een Ti sento Milano ring die ik elke dag met trots draag.


LIEFDE
Helemaal verliefd op mijn vriend, hij heeft vorige week een eerste deel van de legertest gehaald. Aanstaande dinsdag, woensdag en donderdag gaat die de rest doen. Ik hoop zo dat die alles haalt. Ik hoop dat die zijn droom kan laten uitkomen. 


INSPIRATIELOOS 
Ik wil niet zeggen dat ik momenteel helemaal geen inspiratie of ideeën heb maar ik heb het volgende probleem: Ik weet niet wat mijn volgers willen zien. Ik heb 6200 volgers op Youtube en mijn normale video’s worden maar rond de 500 keer bekeken. Mijn vlogs worden rond de 1000 keer bekeken en mijn action shoplogs gaan meestal over de 5.000 heen. Ik wil graag van jullie weten wat jullie graag kijken, ik heb een poll gemaakt (stem daar eventjes, die staat bovenin links op mijn blog).

Share:

11 Reacties

 1. 2 oktober 2016 / 13:35

  Je kan niet iedereen tevreden houden meis. De een vind dit leuk en de ander weer niet en zo gaat het door. Daarom word de ene video beter bekeken als de ander of net zoals met artikels en zelfs op instagram. Je moet gewoon doen wat goed bij jou voelt.

 2. 2 oktober 2016 / 23:40

  Respect hoor, je hebt het zo druk! Alles wat je levert is kwalitatief gewoon top, zowel je video's als blogposts, je bent echt goed bezig!

 3. 3 oktober 2016 / 06:20

  Ik vind het zo knap dat je het er nog allemaal naast kunt doen! Juist de diversiteit aan artikelen vind ik bij jou zo leuk 🙂

 4. 3 oktober 2016 / 13:22

  Jullie vakantie ziet er echt prachtig uit! 🙂 Ben benieuwd naar je toekomstige vlogs, ik zou gewoon onderwerpen pakken waar je zelf veel mee hebt, dat straalt vaak wel van een filmpje af.

 5. 3 oktober 2016 / 13:26

  Jeetje, wat doe je veel tegelijk. Respect! Ik ben zelf ook iemand die het graag druk heeft met van alles en nog wat, maar het is inderdaad wel zo dat mensen tegenwoordig steeds drukker worden. Maak je vooral niet te druk over het aantal views of een gebrek aan bloginspiratie. Uiteindelijk gaat het erom dat je vooral blogposts en video's maakt waar jij zelf blij van wordt 🙂

 6. 3 oktober 2016 / 13:27

  Wat een mooie vakantie! wauw! Ik ben benieuwd naar je ring 🙂

 7. 3 oktober 2016 / 14:31

  Meis, je moet doen waar je jezelf goed bij voelt. Wanneer je iets leuks doet op video dan straal je dat inderdaad uit (net zoals marleen zegt), vergelijk het in de winkel met bijvoorbeeld een product verkopen waar jij helemaal achter staat. Dan gaat het veel makkelijker dan wanneer jij dat product zelf helemaal niks vind. En natuurlijk zijn er mensen die liever het 1 dan het ander zien. Maar je moet echt doen waar jezelf het gelukkigst van wordt! Liefs!

 8. 3 oktober 2016 / 16:50

  Wauw, zo'n druk leven. Daar heb ik echt wel respect voor. Je moet het maar doen! En zo lief hoe je over je vriend schrijft. Duimen dat hij al zijn proeven haalt 🙂

 9. 3 oktober 2016 / 17:41

  Wat knap dat je bijna elke dag een artikel online knalt als je ook zoveel met je werk bezig bent! Ik zit nog op school en gooi met moeite 3 artikelen per week online, respect! En geloof me – je kan niet iedereen tevreden krijgen. Hoe graag wij bloggers/youtubers dat ook willen, ik kan met 100% zeggen dat het je nooit lukt om iedereen tevreden te stellen. Daarom is het ook zo leuk dat er zoveel blogs en youtubekanalen zijn, voor ieder wat wils. Liefs

 10. 8 oktober 2016 / 21:14

  Heel knap dat je alles tegelijkertijd kunt doen! Ik werk "maar" 30 uur en ik merk dat ik het bijvoorbeeld heel lastig vind om sociale contacten te onderhouden. Het liefst ben ik gewoon thuis, bezig met mijn huishouden & mijn blog, als ik klaar ben met werken. In de weekenden ben ik vaak nog moe van de voorgaande week. Dus petje af voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.