MIJN FAVORIETE YOUTUBERS OP DIT MOMENT

MIJN FAVORIETE YOUTUBERS OP DIT MOMENT

In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete youtubers zien. Als ik uit al mijn social media zou moeten kiezen waar ik elke dag op mag kijken is het toch wel echt youtube. De reis vlogs die ik voorbij zie komen, recepten die je kunt namaken en natuurlijk de awesome vlogs van youtubers. In dit artikel zet ik mijn favoriete youtubers onder elkaar. Van Amerikaanse tot Nederlandse youtubers. Neem snel een kijkje! 


Laten jullie nog eventjes weten wie jouw favoriete youtuber is onder in dit artikel? Er staat ook een poll bovenin mijn blog links, geef ook even je stem! Alvast bedankt voor het stemmen.

Ik begin eventjes bij Yvonne, wat is ze toch gigantisch gegroeid zeg. Ze maakt onwijs leuke en happy video’s. Ben je chagrijnig? Bekijk dan snel Yvonne haar vlogs want dan lig je gelijk in een deuk. Ze is oprecht, lief en komt heel goed over op beeld.

Glenn is nog niet zolang begonnen met een youtube kanaal maar juist die mensen wil ik helpen. Hij doet het vloggen namelijk al zo leuk. Hij heeft letterlijk schijt aan alles, hij is heel vrolijk en happy tegen alle mensen die hij tegenkomt. In deze vlog heb ik zo vaak moeten lachen dus ik dacht, deze wil ik eventjes met jullie delen! Neem snel een kijkje op zijn kanaal.

Anna Nooshin ik blijf het zeggen.. ze is een geweldige meid. Ik kan echt genieten van haar vlogs zonder door te spoelen. Sinds een aantal weken heeft ze een eigen lingerie lijn bij de Hunkemöller. Ik heb twee bh’s en een aantal slips van haar collectie gekocht. De bh’s zitten enorm lekker.. net of je niets draagt, heerlijk gevoel toch?

Jordan Hanz ik vind haar echt awesome. Ze is echt zo goed met make-up! Bekijk snel al haar tutorials. Ik heb er echt geen woorden voor.. ze gebruik vooral veel schaduw, diepte en kleur en dat maakt alles zo echt! Ik ga a.s. donderdag wat verzinnen want ik wil ook echt weer Halloween looks gaan creëren, ik had er altijd zo’n plezier in.

Ik kan echt genieten van dit kanaal. Kurt Hugo Schneider maakt echt de beste koppels qua zingen. De nummers laten mij echt wegdromen. Een kanaal met 7 miljoen volgers, dat moet dan toch wel goed zijn, right?

Ochtendmix, iedere zondagochtend geniet ik van deze video’s Nanne nodigt altijd erg leuke youtubers uit voor een gesprek aan de tafel. Hij neemt het laatste nieuws met je door, kletst erop los, proeft recepten en hij heeft ook nog eens een prachtige stem. Dit is een Nederlandse youtuber die zeker mijn respect verdient!

Dyl en Britt maken de leukste vlogs samen. Ze schamen zich nergens voor en zijn zo heerlijk verliefd op elkaar. Ik vind het zo leuk om Brittany weer helemaal happy te zien. Als je iemand z’n vlogs al lang volgt heb je het idee dat je ze bijna kent en leef je dus met veel dingen ook mee.

Ik heb nu zelf 6.215 abonnees dat is echt al een groot aantal maar het kan natuurlijk altijd groter. Volg jij mij al op youtube? Nee, nog niet?! klik dan snel hier

Share:

13 Reacties

 1. 3 oktober 2016 / 18:55

  Leuk! Ik kende zelf alleen Anne en Yvonne, het zijn zeker leuke Youtubers. De video's blijven mij altijd weer verassen. De anderen zal ik zeker een bezoekje brengen. Leuk artikel weer Rachel 🙂

 2. 4 oktober 2016 / 09:24

  Ooh handig, ik zocht al leuke YouTube kanalen om te volgen. Ik ga zeker kijken. 🙂

 3. 4 oktober 2016 / 10:32

  Ik kende er nog maar 1tje van dus ik ga ook eens kijkje nemen. Altijd fijn om nieuwe video's te zien!

 4. 4 oktober 2016 / 13:36

  Leuk zo´n overzichtje. Ik verdiep me echt te weinig in het hele Youtube gebeuren want ik ken er geen een haha. Liefs.x

 5. 4 oktober 2016 / 15:06

  Wat een leuk lijstje! Alleen Anna Nooshin kende ik hiervan.

 6. 5 oktober 2016 / 10:37

  Handig lijstje, vanavond eens kijken of er nieuwe favorieten voor mij tussen zitten. De laatste tijd kijk ik zelf vaak Simply Nailogical. Ze heeft niet alleen talent, ik vind haar ook nog eens heel grappig 🙂

 7. 6 oktober 2016 / 16:20

  Ik ken enkel Anna Nooshin 🙂 maar wel leuk om zo nieuwe YouTubers te leren kennen.

 8. 8 oktober 2016 / 14:29

  Ik kijk heel veel Youtube video's maar ik kende nog geen enkel van deze Youtubers! Leuk lijstje 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.