FUDGE SHAMPOO REVIEW BESTE ZILVERSHAMPOO

FUDGE SHAMPOO REVIEW BESTE ZILVERSHAMPOO
Het is weer tijd voor een nieuwe review, dit keer ga ik het hebben over mijn nieuwe aanwinst. Dit is een mega grote toning shampoo tube van het merk Fudge. Ik had er nog nooit over gehoord tot ik een video op youtube voorbij zag komen. Ik heb van mezelf erg warm haar en echt koel lukt dus niet. Tenminste het kan wel maar dan is er niets meer over van mijn haar. Deze toning zou er voor moeten zorgen dat het meer assig word. Is dit gelukt? Bekijk snel het hele artikel. 


KWALITEIT 
De kwaliteit van deze shampoo tube is prima. De tube is zeer stevig net zoals het product. Het loopt dus niet direct uit de tube.

PRIJS 
De prijs vind ik meevallen want het resultaat mag er zeker wezen. Deze tube kan je kopen voor €12,45. Wil je het product kopen? Klik dan hier. Op de webshop Salontopper heb ik ook dit product gekocht. Ik raad jullie wel aan om de conditioner erbij te nemen. De conditioner is ook €12,45. In beiden tubes zit 300ml, hier doe je weken mee.


HOE TE GEBRUIKEN? 
Ik gebruik eerst een andere shampoo meestal van L’oreal. Wanneer ik deze shampoo heb uitgespoeld knijp ik mijn haar goed uit. Hoeveel moet ik van dit product gebruiken? Ik doe de grootte van een 2 euro munt. Ik heb lang haar en dit werkt prima voor mij. Het product schuimt heel erg dus je kan het heel gemakkelijk verdelen. Dit laat ik zo’n 10-15 minuten inzitten en daarna spoel ik het met lauw/koud water uit. Hierdoor wordt je haar ook minder snel statisch! Na twee keer gebruiken zie je al echt verschil.

ANDERE OPTIE: 
Je kan het ook op droog haar inzetten maar dan moet je het tot een halfuur laten zitten. Dit heb ik zelf nog niet geprobeerd omdat het op handdoek droog haar al zo goed werkte.

CONSEQUENTIES: Heb je haar dat eerder aanvoelt als touw? Gebruik dan niet deze tube, in deze tube zit namelijk extra violet kleuring wat geel en koper tegengaat. Als je van blond naar paars haar wilt gaan dan is deze tube perfect. Mijn haar is al twee keer ontkleurd en heeft qua verven aardig wat klappen gehad maar het is nog niet droog en stuk ”gelukkig”. Mijn haar kan dit dus prima hebben. 
In deze video is te zien hoe stuk lichter de onderkant van mijn haar al is geworden.
Na mijn vakantie in lanzarote is de onderkant nog lichter geworden. 

7 Reacties

 1. 11 oktober 2016 / 15:27

  Wat een bijzonder product! Ik zie inderdaad echt effect. Zelf ben ik blij met de haarkleur die ik heb, dus ik denk dat ik het toch bij mijn gewone shampoo houd 😉

 2. 12 oktober 2016 / 18:43

  Gelukkig werkt het goed! Ik heb onlangs eens een van Guhl geprobeerd en daar zag je geen enkel verschil. Mijn vriend heeft 'm opgemaakt en werd niet grijs haha

 3. 14 oktober 2016 / 07:10

  Deze gebruik ik zelf ook al een tijdje, omdat ik toch wel richting de koper gaat. Mijn haar word er inderdaad iets touwiger (?) van maar werkt verder prima!

 4. 14 oktober 2016 / 12:02

  Een tijdje geleden twijfelde ik tussen deze zilvershampoo en die van Schwarzkopf. Uiteindelijk toch voor de Schwarzkopf gegaan en hij werkt súper goed! Ben nu toch ook wel benieuwd naar hoe deze het doet op mijn haar. Misschien toch binnenkort bestellen als die van mij op is. 🙂

  • 16 oktober 2016 / 10:13

   Die van Schwarzkopf werkt niet echt bij mij, deze wel vandaar dat ik nu deze helemaal geweldig vind! helemaal zilvergrijs love it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.