Razoli Scheerolie Review

Razoli Scheerolie Review

Een scheerolie waar je geen rode bultjes van krijgt? geen jeuk aan overhoudt en geen schrale huid? Dit klinkt toch perfect!? Ik heb al heel veel zeepjes, scheerschuimen en oliën geprobeerd dus ik was benieuwd wat dit product voor mij zou doen. Toch moest dit de perfecte scheerolie zijn voor vrouwen met een gevoelige huid. Benieuwd naar mijn review over dit product? Bekijk dan snel het hele artikel. 

INFORMATIE 
Deze scheerolie bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Als je kindje dit zou opdrinken is er dus niets aan de hand. Ik ben nog nooit eetbare scheerolie tegengekomen dus hier was ik al erg benieuwd naar geworden. Het smaakt vast niet erg lekker maar het is wel erg bijzonder.

Een extra video hoe je je schaamstreek moet scheren (voor mannen en vrouwen) klik hier.
Dit doen namelijk best veel mensen fout waardoor je juist irritaties krijgt.

De olie is zo aangepast dat het perfect is voor de vrouwenhuid. Wij vrouwen moeten onszelf soms elke dag om of de dag scheren en dat is natuurlijk niet goed voor de huid. De ingrediënten van deze olie zorgen ervoor dat de huid beschermd en gevoed wordt.

Er zit dus 100 ml in deze fles en er zit een Nederlandse omschrijving bij.

INGREDIËNTEN
Oliemengeling met planten – kruidenextracten: 63,36% olijfolie 14,87% zoete amandelolie, 14,87% kokosolie, 4,96% rode palmolie, 1,94% Razoli olie (sandelhout, mandarijn, zoete sinaasappel, extra vierge olie, essentiele olie, BIO = Fairtrade).

Vetten 100 gram
Koolhydraten 26 gram
Vezels 0 gram
Zout 0 gram
Suikers 0 gram
Vitamine E 20mg/100 gram
ADH 169%

VERPAKKING 
De verpakking was erg leuk gedaan. Het doosje zat om het flesje heen en toen ik die los maakte klapte die in een plus patroon open. In ieder vak stond een stuk tekst geschreven zoals jullie hierboven kunnen zien. De scheerolie en de verpakking is te herkennen aan de paars/zwarte kleurencombinatie. 
Waarom bestaat de fles uit violet glas? Dit is puur om de ingrediënten te beschermen tegen zonlicht. Soms verliezen ingrediënten door de zon hun geur. Het laat dus nu wel onzichtbaar licht door maar het beschadigd niet de ingrediënten. Violet glas is dus beter voor de kwaliteit, geur en smaak. Ook hebben de makers speciaal voor glas gekozen en niet voor plastic. Plastic is namelijk veel slechter voor het milieu. 
HOE TE GEBRUIKEN
In het begin is het even moeilijk hoeveel je van het product nodig hebt. Je moet ook heet water bij de hand hebben om continue je mesje schoon te maken. De olie en haartjes gaan heerlijk plakken tussen de mesjes. Dit is wel enorm wennen in het begin. Het scheren gaat in het begin heerlijk totdat je mesje dus weer vol zat met olie en haartjes. Je krijgt het iets minder snel schoon door de olie. 
WERKT HET? 
Voor mij werkt dit product super, ik heb geen rode irritatie bultjes meer, soms had ik na twee dagen enorme jeuk maar dat is ook niet meer het geval. Ik had soms zoveel jeuk dat ik mezelf helemaal kapot aan het krabben was midden in de nacht. Na het afdrogen voelt je huid heerlijk glad en gevoed aan. 
WAAR MOET JE WEL OPLETTEN?
Neem extra de tijd om je badkuip of douche gebied schoon te maken want het kan glad zijn. 
PRIJS
100 ml voor €34,95 klik hier om te bestellen.
Hebben jullie ook zo’n top product in handbereik? Wat vinden jullie van deze review? En hebben jullie net als ik zo’n moeilijke huid?

4 Reacties

  1. 15 oktober 2016 / 14:53

    Heb al vaker goede reviews gelezen hierover, klinkt fijn 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.