House of lashes Precious Gem Lash case

House of lashes Precious Gem Lash case
Een fake lashes box van House of Lashes.. ik had werkelijk nooit van mezelf gedacht dat ik zo’n doosje zou kopen. Ik had vroeger heel weinig met nep haar, nep wimpers, nep nagels maar tegenwoordig vind ik het zo leuk! Wimpers maken een look gewoon echt af, als ik eerlijk ben zou ik liever elke dag fake lashes dragen dan mascara. Mijn wimpers werken niet meer echt met een laag mascara. Als ik ze krul zakken ze na een aantal uur toch weer naar beneden. 


UISTRALING
Dit doosje in de kleur rosé gold is nu mijn trofee. Hij is niet goedkoop maar wauw, zeg zelf.. hij straalt! Toen ik dit doosje uit de verpakking haalde begonnen mijn ogen helemaal te stralen. Bovenin is er ruimte voor drie setjes wimpers. House of Lashes heeft nog veel meer opberg boxen maar deze is het kleinst. Je hebt nog een kleine roze variant met een zwarte strik die kan je hier bestellen. Deze is maar €9,95 dat valt nog mee. 
In de onderkant is er nog ruimte voor een house of lashes lijm. Ik had zelf eerst de witte variant maar tegenwoordig gebruik ik alleen nog maar mijn zwarte House of Lashes glue. Je zou eventueel in de onderkant ook nog andere lashes kunnen bewaren. 

PRIJS 
Dit prachtige juweeltje kost €19,95 en is hier te koop. 
Het kost wat maar dan heb je ook wat. Achteraf had ik beter misschien gelijk de grootste variant moeten kopen. Die is namelijk €30,95 maar daar kan je 22 setjes wimpers in kwijt. 

HOE WAS DEZE BOX VERPAKT?
In dit doosje zat de box verpakt. Hij was netjes verpakt en hij straalt genoeg lash power uit! 
VRAAG AAN JULLIE
Wat vinden jullie van fake lashes? 

FAKE LASHES VRAGEN


Kan je nep wimpers vaker dan een keer dragen?
Jazeker! Zolang je maar voorzichtig bent. Ik rol met mijn vinger altijd de lijm eraf. Je smeert weer een nieuwe laag lijm erop en plakken maar.

Doet het afhalen van nep wimpers pijn? 
Nee, het voelt gek maar je kan het niet met gewone lijm vergelijken. De house of lashes lijm vind ik het fijnst. De wimpers blijven de hele dag goed zitten!

Is duur ook beter? 
Ik begon eerst met ebay wimpers, deze hebben een hele stugge lijn die niet heel flexibel is. Dit vind ik een nadeel want de voor of achterkant van de wimper komt dan een stuk sneller los. De lijn waar de haartjes aan vast zitten moet gewoon dun en flexibel zijn. Als je wimpers heb van 100% menselijk haar dan moet je er heel voorzichtig mee omgaan. Deze zijn gerust boven de €25,00 maar je trekt de haartjes er heel snel vanaf ” vooral wanneer je de lijm eraf wilt halen, dit deed ik dus een beetje onhandig”.

Wat is mijn top drie merk lashes?
1. Lilly Lashes
2. House of lashes
3. LashXo

Heb je nog meer vragen over beauty? Stel ze dan gerust via de mail.

10 Reacties

 1. 18 oktober 2016 / 08:01

  Oeh wauw, het doosje ziet er ontzettend mooi uit.
  Ik vind fake lashes erg mooi maar kan er zelf helaas nog steeds niet mee overweg.

 2. 18 oktober 2016 / 17:28

  Heel leuk opbergdoosje! Ik vind nepwimpers bij anderen heel mooi, maar vind het bij mij jammer genoeg niet zo mooi.. Het staat jou wel prachtig!

 3. 18 oktober 2016 / 17:31

  Mooie kleur heeft het doosje! Ik vind het effect van nep wimpers erg mooi, maar draag ze zelf vrijwel nooit.

 4. 18 oktober 2016 / 17:53

  Hij staat je goed. Erg mooie wimpers. Ik heb zelf extreem gevoelige ogen en zou dus zeker niet tegen nepwimpers kunnen. Erg jammer.

 5. 18 oktober 2016 / 19:48

  Echt een prachtig doosje alleen al om te zien! Ook heel handig om mee te nemen voor onderweg. Zelf draag ik echt nooit neowimpers, maar toch een handig item!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.