L’Oreal Color corrector & 10 in 1 Spray review

L’Oreal Color corrector & 10 in 1 Spray review
L’Oreal heeft twee prachtige producten uitgebracht. Een color corrector crème en een 10 in 1 spray. Nooit meer klitten bij het uitkammen van je haar? Een heerlijk ruikende color corrector die de gele gloed voorgoed laat verdwijnen? Dan ben je in dit artikel op het juiste adres. Ik heb twee prachtige producten bij Total Look in Arkel meegenomen. In deze review ga ik jullie op de hoogte brengen van deze prachtige producten. 

WAT DOET DIT PRODUCT VOOR JE HAAR? 
-Kleur corrigerend 
-Anti-geel
-Verzorgend 
-Toepasbaar op highlights/lowlights 
-Toepasbaar op blond haar
-Je haar wordt onwijs zacht 
-Je haar ruikt heerlijk 

WAT KAN JE ERMEE DOEN? 
-Breng het in als een haarmasker 
-Breng dit product op handdoekdroog haar aan (laat het 5 min zitten)
-Breng dit product aan op droog haar (laat het 10 minuten zitten)
WAAR MOET JE MEE OPPASSEN?
-Breng dit product niet direct aan nadat je haar is ontkleurd/geverfd. 
-Wanneer je sterk haar hebt is dit geen probleem maar wanneer je haar droog aanvoelt kan je het beter 4/5 dagen later aanbrengen. Is je haar al droog van nature? Laat het dan in het begin maar 3/4 minuten intrekken. 
-Zorg dat je handschoenen aan hebt of direct na het wassen je handen schoonmaakt. De paarse gloed trekt namelijk snel in je handen. 
WERKT HET VOOR MIJN HAAR?
Mijn zus is echt blond/wit qua haar en zij moet erg oppassen dat ze het niet te lang laat inzitten want ze heeft een dag met paars haar gelopen. Is dit heel erg? Nee, na 1/2 keer wassen is het er alweer uit. Mijn haar bevat veel meer warmte dus bij mij wordt het alleen paars wanneer ik het dik een halfuur in laat inzitten. Ik vind de geur echt verslavend en mijn haar wordt er mega zacht door, ik ben fan! 
PRIJS
€12,95 

WAT DOET DE SPRAY MET JE HAAR?
1. Bescherming
2. Glans
3. Zachtheid
4. Vastheid van haarvezels 
5. Gladheid
6. Ontklit 
7. Blowdry 
8. Anti breuk 
9. Beschermt het haar tegen gespleten haarpunten 
10. Gaat pluizig haar tegen 
HOE VIND IK DIT PRODUCT? 
Het is makkelijk in gebruik. Ik spray het altijd op handdoekdroog haar, dit werkt onwijs goed. Het voelt niet vet aan, klitten zijn minder en mijn haar krijgt een mooie glans. Dat dit product ook direct een beschermer is tegen hitte vind ik ideaal. Ik ben echt van het föhnen want anders ziet mijn haar er de volgende dag niet uit. Mijn haar is van bruin naar blond en je ziet wel echt dat het blonde gedeelte meer verzorging nodig heeft. Sinds ik deze twee producten gebruik ziet mijn haar er gezonder uit. Ik ben dus zeker te spreken over dit duo. 
WAAR MOET JE MEE OPPASSEN? 
Spray dit product niet boven tegels (zoals in een badkamer) want je glijd werkelijk alle kanten op. 
PRIJS
11,00 
VRAAG AAN JULLIE
Hebben jullie een van deze producten? Wat vind jij het meest fijne product van L’Oreal? 
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.