Essence me & my Umbrella nail polish review

Essence me & my Umbrella nail polish review

Essence is met een nieuwe limited edition gekomen. Er zijn vier nieuwe nagellakken waarvan ik er drie heb kunnen bemachtigen. De tekst op de nagellak vind ik ook echt awesome. Me & my umbrella rain boots? Come on! Geweldig! De dop van de nagellak is rond en het potje is klein, ook staat er een mini paraplu op. Ik bedoel how cute? ik smolt direct toen ik deze nagellakjes zag. Benieuwd naar de swatches want die verraste mij het meest. 


DICHTHEID 
De nagellak is bij de eerste laag al heel erg mooi maar dan blijft die niet heel netjes zitten. Mijn ene hand had ik met een laag gedaan en de ander met twee laagjes. Die met twee laagjes bleef max een week echt mooi zitten en dat voor een low budget nagellak! 
MATT?!
Oke, dit had ik helemaal niet verwacht. De nagellak viel dus helemaal matt uit, hoe tof is dat effect? De kleur vind ik perfect bij de tijd van het jaar passen. Olive, okergeel, paars zijn helemaal de kleuren deze herfst/winter. 
KWASTJE
De zijkanten van je nagel zijn wel een lastig iets. Ik breng extra veel nagellak aan zodat ik het makkelijker aan kan brengen. Het kwastje is dus niet helemaal mijn ding, helaas. 
UITERLIJK
Deze nagellak krijgt echt een 10 van mij. Hij blijft langer dan 5 dagen echt mooi zitten. De kleuren collectie is werkelijk stunning! Hij dekt perfect en hij is ook nog eens mat. Deze nagellak ga ik nog heel wat keren gebruiken. Ze hebben vier prachtige kleuren gecreëerd. 
PRIJS
€1,99 

7 Reacties

 1. 20 oktober 2016 / 16:53

  Wat een mooie kleur zeg! De foto's zijn weer prachtig!

 2. 20 oktober 2016 / 18:11

  Het matte had voor mij niet gehoeven haha, maar ik vind de kleur wel heel tof!

 3. 21 oktober 2016 / 05:28

  Ik vind de kleur echt heel erg gaaf! Enkel het kwastje vind ik echt een misser. Zo jammer.

 4. 21 oktober 2016 / 10:33

  Hehe, ik heb deze ook en had ook totaal niet verwacht dat deze mat zou zijn. Heb die kleur echt al zo vaak gedragen. Ben echt fan hiervan!

 5. 21 oktober 2016 / 15:51

  Prachtige kleur! Maar bij mij houdt Essence het nooit langer dan een dag! Dus ik koop liever wat duurdere lakkies!

 6. 21 oktober 2016 / 16:02

  Super mooie kleur! Ik heb zelf Essence wel nog nooit gebruikt, maar vijf dagen klinkt echt geweldig! Ik gebruik nu voornamelijk wat duurdere merken die het toch meestal een weekje uithouden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.