BEEBEE MATTIQUE LIPGLOSS REVIEW

BEEBEE MATTIQUE LIPGLOSS REVIEW

Vandaag ga ik voor jullie de Beebee Mattique reviewen. Het is jullie vast wel opgevallen maar ik gebruik de laatste tijd steeds meer producten van dit merk. Ben jij al geabonneerd op de Facebook pagina van Makeup-Actie? Jij kan namelijk ook aan deze prachtige producten komen. Neem snel een kijkje op de Facebook pagina van Make-up actie. Ben je benieuwd naar de swatches? Bekijk dan snel het hele artikel. 


KWALITEIT 
Dit vind ik echt top, hij blijft lang zitten en de kleur trekt een beetje in je lippen. Hierdoor hoef je dus niet iedere keer de kleur bij te werken. Je moet niet al te droge lippen hebben want dan vallen de velletjes extra op. Zorg dat je van te voren eerst een balsem aanbrengt en dan pas deze gloss.

HET UITERLIJK
Ik vind de verpakking echt heel mooi en strak. De letters zijn leuk gekozen en de zwarte dop met gouden omhulsel past er ook goed bij.

KLEUR KEUZE
Hmm als jij echt van nude lippen bent kan je zeker de lichtste kiezen. Er zit een prachtige roze ondertoon in waardoor die niet te koel op de lippen valt. De andere twee kleuren vind ik ook echt prachtig. Er zit nog een midden nude kleur bij en een hele warme kleur. Alle drie de kleuren zijn werkelijk prachtig!

VIDEO
In deze video gebruiken ik en mijn nichtje deze lip producten van BeeBee cosmetics.

PRIJS 
Als je deze drie producten bij elkaar zou optellen kost het setje €59,85

CONCLUSIE
Ik ben sowieso helemaal fan van deze kleuren, deze lippies zijn helemaal mijn ding!

Share:

5 Reacties

  1. 28 oktober 2016 / 18:02

    Echt een leuke video weer Rachel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.