Peacock ”pauwen” tutorial for Halloween

Peacock ”pauwen” tutorial for Halloween
Goodmorning beauty’s, het is weer tijd voor een nieuwe tutorial. Ik begin dit soort looks steeds leuker te vinden. Ik liep nu weer aardig voor op mijn youtube kanaal dus ik dacht, ik ga weer eens 2,5 uur knutselen aan mijn eigen hoofd. Vroeger tekende ik erg veel en dat gaf mij erg veel rust maar, ik moet zeggen dat schminken mij ook een bepaalde rust geeft. Ik moet mezelf volledig consenteren op wat ik doe en daardoor hoef ik niet aan andere dingen te denken. Ik ben benieuwd of jullie meer van dit soort looks willen zien? Laat dan even hieronder weten. De ”tutorial” video staat ook in dit artikel. 

Ben ik altijd tevreden wanneer ik klaar ben? Nee, niet altijd! Ik hou van details (altijd al gehouden) diepte, schaduwen maar daarom moet ik meer met dit soort looks gaan doen want het kan altijd beter. Ik vind de reactie’s van mensen ook zo leuk. Ik kreeg op vrijdagavond toen ik uit de bus kwam nog een compliment van iemand waarvan ik het niet verwacht had. Dat maakt het nou zo leuk! Je hebt gelijk een happy gevoel wanneer je zo’n compliment krijgt. 
Ik ben er 2,5 uur mee bezig geweest en dat is een flinke tijd ik weet het. Het enige voordeel is dat je het helemaal niet door hebt dat je zolang bezig bent geweest. De mindere kant? Dat je het binnen een dikke tien minuten eraf hebt gehaald, sad. 
Geniete van de video en doe natuurlijk een duimpje omhoog. Er komt binnenkort een win-actie aan dus hou mijn kanaal goed in de gaten. Je moet wel geabonneerd zijn op mijn kanaal. Dit kan je easy doen, maak een gmail account aan (via google.nl) en ga naar youtube.com Je typt Rachel Kromdijk in en dan zie je altijd onder al mijn video’s een rood knopje met abonneren. Je klikt hier op en dan ben je vanaf nu geabonneerd. Welkom in mijn beauty/lifestyle familie! 
Je kan ook de youtube app downloaden op je mobiel. Dan ben je nog beter up to date als er een nieuwe video online komt. Stel je bent geabonneerd op mijn kanaal en er komt om 17:00 een nieuwe video online dan krijg jij een melding (dit kan je ook uitschakelen) dat er een nieuwe video online staat van Rachel Kromdijk. 
Succes met het bekijken van deze tutorial! <3 
Share:

4 Reacties

  1. 30 oktober 2016 / 12:18

    Wauw! Dit is echt mooi. Dit zou ik nooit kunnen haha :')

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.