Deze 12 dingen zijn herkenbaar wanneer je Diddl spaarde

Deze 12 dingen zijn herkenbaar wanneer je Diddl spaarde

Je zat op de basisschool en opeens begon er een nieuwe hype, genaamd Diddl. Oh ik kan er weinig over zeggen want ik liep met de grootste map over het schoolplein heen. En trots dat ik was?! Wie van jullie heeft ook Diddl gespaard want dan komen deze tien dingen je heel bekend voor. Lees snel het hele artikel. 

1. Het schattigste muisje ever met de veelte grote voeten en oren, maar wat was die cute! Hebben, hebben en nog eens hebben. Mam, ik wil ook een map en plastic hoesjes, ik ga iets nieuws sparen!

2. Ik wist het zeker, hoe meer ik van Diddl ging sparen des te meer mensen met mij wilde ruilen, eigenlijk wilde ik dus populair worden… met Diddl aan mij zij natuurlijk.

3. Diddle was toen niet goedkoop maar wat was ik blij dat ik een kladblok kreeg van Diddl. Mijn eerste kladblok was vrij simpel, er zweefden twee diddl muisjes in de lucht aan een roze hartjes ballon.

4. Het zou natuurlijk niet bij dat ene kladblok blijven, mam ik wil meer van Diddl, ah toe..

5. Elke pauze ging jij met heel je map/tas vol met Diddl spullen het schoolplein tegemoet.

6. Er waren zelfs ruilbeurzen, ja echt.. ik ben er namelijk geweest.. bizarre wereld. Vrouwen van in de 40 die ”natuurlijk veel meer hadden dan meisjes van 11” vol aan het ruilen waren.

7. Voordat ik het wist had ik een map vol met speciale Diddl blaadjes, ze waren stuk voor stuk zo leuk! Maar ik wil wilde natuurlijk nog meer.

8. Niemand mocht op je Diddl papiertjes schrijven dus het werd in een plastic steek hoesje gedaan want zo konden de papiertjes ook niet kreukelen.

9. NIEMAND maar dan ook niemand mocht er zomaar aankomen, zeker niet je broer.

10. Toen kwam er nog iets mooiers uit.. het papier dat een eigen geur had. Mijn vriendinnetje had een blok van Diddl met snoepjes erop.. en ja,  het rook naar drop!!

11. Toen kwamen er ook nog knuffels uit (ik kreeg het konijntje van Diddl genaamd Mimihopps en blij dat ik was) en plakband, pennen, gummen en ga zo maar door.

12. Nu vind je die prachtige volle Diddl verzameling (map) terug en nog kan je er geen afscheid van nemen.

12 Reacties

 1. 31 oktober 2016 / 18:45

  Haha, heeeel herkenbaar hoor. Ik was ook die hard Diddle fan! Mijn zus had toen een keer een kladblok uit Frankrijk meegenomen die niemand had, daar voelde ik mij toen echt cool om haha. :')

 2. 31 oktober 2016 / 19:23

  Haha zeker herkenbaar! Ik heb wel veel van de 'verzameling' weg gedaan maar sommige dingen kan ik gewoon niet weg doen :p

 3. 31 oktober 2016 / 20:42

  Hahaha dit is zó herkenbaar! Pimboli was zo schattig!
  Ik had ook allemaal van die pasjes en kaarten die je kan opsturen. Maar die gingen niet door de brievenbus, maar in mijn Diddl map! 😀

 4. 31 oktober 2016 / 20:58

  Té herkenbaar dit. Haha! Ik had ook echt zo'n dikke map met allemaal diddl blaadjes. Ik zou hem weer eens op moeten zoeken. Wat een nostalgie.

 5. 31 oktober 2016 / 21:28

  Klopt helemaal! De klapper met blaadjes staat op dd hobbykamer haha. De rest in een krat op zolder, maar weg gaat het niet hahs

 6. 31 oktober 2016 / 23:06

  Hahaha, zo grappig en herkenbaar! Heerlijk om te lezen dit! En ik ben ook schuldig aan het naar een ruilbeurs gaan. Gekkenhuis! Ennnn die konijn heb ik ook aaah zo leuk, ik heb echt zin om die plaatjes weer op te zoeken nu. X

 7. 1 november 2016 / 12:51

  Haha zo leuk! Ik was geen die-hard fan, maar had zeker wel wat Diddl artikelen. Ook dat papier met een geurtje! Xx

 8. 1 november 2016 / 16:32

  Haha alles is ook enorm herkenbaar! En dat laatste.. Jep ik kan er geen afscheid van nemen, onder andere omdat ik al mijn kostbare zakgeldcentjes er aan heb besteed haha.

 9. 2 november 2016 / 16:04

  oooooh dat heb ik ook nog gedaan ja! En ik had er suuuuper veel.. 2 grote mappen helemaal vol! 1 keer was ik zo trots & nam ik mijn map mee om te gaan ruilen en om alles te laten zien op de dansschool. Toen we klaar waren met dansen, en ik naar mijn tas liep, was mijn diddl map weg & gestolen. Daar komt nog een heeeeel lang verhaal achteraan. Uiteindelijk had ik mijn map weer terug maar ontbraken er heel veel diddlblaadjes 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.