REMAX BLUETOOTH KOPTELEFOON

REMAX BLUETOOTH KOPTELEFOON
Yes! Het is weekend en wat is nog chiller dan relaxen met een bluetooth koptelefoon? Sinds ik dit item heb gebruik ik mijn andere koptelefoon niet meer. Ik word namelijk echt helemaal gek van draadjes aan apparaten, vooral wanneer ik aan het bewegen ben. Ik hou van muziek luisteren onder het sporten maar dat gaat gewoon echt niet als ik aan een draadje vast zit. Nu ik deze bluetooth koptelefoon van Remax heb kan ik weer lekker muziek luisteren onder het sporten. Benieuwd naar mijn review? Bekijk dan snel het hele artikel. 

WAAR TE KOOP
Dit product is te koop op deze webshop: klik hier. Smartphonehoesjes heeft namelijk onwijs veel keus als het op dit soort producten aankomt. Ik was al een tijdje opzoek naar zo’n koptelefoon maar hij mocht niet boven de €100,00 zijn. Yes, gevonden! 
Je hebt er zoveel leuke items, je kan ook toffe hoezen kopen voor je Macbook air 11, Sony Xperia XZ hoesjes of gewoon toffe telefoonhoesjes. 

KWALITEIT 
Het was even wennen in het begin maar als je hem voor het eerst gaat opladen kost dat 2,5 uur voordat die vol zit. Het lampje is rood wanneer die aan het opladen is (of wanneer die op is) als het lampje blauw gaat branden of niet meer rood is zit het apparaat vol. Je krijgt er twee losse kabels bijgeleverd. Een kabel voor het opladen (je hebt dan wel je iPhone oplader nodig of je pc waar je een losse usb in kan plaatsen) en de kabel voor als je toch wilt luisteren met een draadje. 
Het geluid is echt uitzonderlijk goed! Je hoort de diepte erg goed in de muziek en de bass is ook zeker niet slecht. Je krijgt geen zere oren van dit apparaat, bij andere is dat namelijk wel vaak het geval. Hij zit echt heerlijk op je oren. 
Je kan de koptelefoon heel makkelijk groter en kleiner maken, dit gaat echt ideaal. Verder kan je de koptelefoon mooi inklappen en heb je ook nog eens keuze in kleur. Aan de ene kant van het oor kan je de muziek bedienen. Je kan ook je telefoon opnemen (dat is door op play te drukken bovenin), doorspoelen, volgende of vorige nummer etc. 

KLEUREN

Je hebt de keuze uit beige, zwart en grijs met blauw.

PRIJS
€44,95 en nog steeds alle kleuren op voorraad. Ik vind dit een hele mooie prijs voor zo’n goed werkende koptelefoon. 
VIDEO
Bekijk de koptelefoon ook in mijn video: 
Ik praat over dit product op 15 minuten, have fun watching! Vergeet geen duimpje omhoog te doen.

CONCLUSIE 

Het grootste plus punt is dat je nu heerlijk zonder draadje film kan kijken, muziek kan luisteren en ermee kan sporten. Ik ben echt helemaal blij met dit item! Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie ook bluetooth apparaten? Wat voor apparaten zijn dat? Laat dat even hieronder weten.

7 Reacties

 1. 5 november 2016 / 15:57

  Ik heb alleen een bluetooth speaker en een streamerkastje.Mooie koptelefoon.Verder geef ik ook niet meer dan zo'n 20 euro per product uit.

 2. 6 november 2016 / 20:42

  Hij ziet er alleen al prachtig uit! Ik luister alleen muziek op m'n laptop, dus ik laat deze wel aan mij voorbij gaan.

 3. 7 november 2016 / 08:41

  Ideaal voor bij het sporten inderdaad! Ik heb nu nog een 'ouderwetse' koptelefoon met een snoer en dat is echt niet handig. Ben ik druk bezig met squatten en lunges doen en dan redt het snoer het weer niet… nee totaal niet handig. Dit lijkt me een goede bluetooth koptelefoon om in te investeren! Thanks for sharing! Liefs

 4. 7 november 2016 / 13:59

  Mooi ziet deze eruit zeg chick!! Lijkt me ook best een geschikt cadeau voor de komende feestdagen.. Heerlijk met een goede koptelefoon de sportschool induiken. Top tip, thanks babe.

  Liefs, Merel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.