Iphone2Day IPHONE 7 + WINACTIE

Iphone2Day IPHONE 7 + WINACTIE

Tegenwoordig heb je veel websites om aan telefoon accessoires te komen. Nu heb ik een site gevonden waar je hele toffe Iphone accessoires kan bestellen. De nieuwe Iphone 7 is uit dus iedereen wil daar natuurlijk een hoesje voor hebben. Tegenwoordig heb je mega veel keus qua hoesjes. Ik heb nu de Iphone 6S Plus en ik ben er nog steeds blij mee. Wie van jullie heeft de Iphone 7 al? 

INFORMATIE
De webshop ziet er mooi en strak uit. Dit vind ik altijd heel erg belangrijk. Als ik namelijk een item zoek wil ik het ook zo gevonden hebben. Op deze site kan je alleen terecht als je de eigenaar bent van een Iphone. Vandaar ook de naam Iphone2day.

KLANTENSERVICE
De klantenservice kan je de hele dag bereiken. Je kan ze bellen op dit telefoonnummer 023-8200480
Ook zijn ze te bereiken via Twitter of Facebook.

WINACTIE
Ik mag namens deze webshop twee hoesjes weggeven. Klik hier om te bekijken welke jij wilt! Ik ben benieuwd voor welk item jullie kiezen. Hoe kan je meedoen met deze win-actie?

-Abonneer op mijn youtube kanaal: klik hier.
-Volg mij op bloglovinklik hier.
-Laat hieronder in een comment weten dat je meedoet (zet je e-mail adres erbij)

Iphone 7 accessoires zijn natuurlijk ook altijd handig. Wat zijn jouw favoriete Iphone accessoires? Laat dat ook even hieronder weten. Je hebt nu ook voor de Iphone 7 plus cases! Het valt mij ook op dat heel veel items goed betaalbaar zijn. Op sommige sites vragen ze echt de hoofdprijs maar op Iphone2day valt dat echt enorm mee.

BETALINGEN
Er zijn allerlei verschillende betaalmethodes mogelijk. Je kan ook betalen met Paypal, dit vind ik zelf een van de meest ideale betalingsmethodes. Zelf heb ik nog nooit afterpay gebruikt maar dit is ook mogelijk op Iphone2day.

BEOORDELING
Thuiswinkel waarborg geeft deze webshop een 8.7

ADRES VAN DE WINKEL
IPhone2Day.nl
Pieter Goedkoopweg 22
2031 EL Haarlem

CONCLUSIE
Het is een strakke en overzichtelijke site waar je altijd terecht kan. Ik vind het ook een top service dat je achteraf kan betalen. Het pakketje is snel in huis en word goed en netjes ingepakt zodat je accessoires geen schade kan oplopen.

4 Reacties

  1. 10 november 2016 / 06:59

    Bedankt voor de tip! Ik gebruik altijd voor mijn iPhone 5s een walletcase het is misschien niet zo mooi maar hij is wel goed beschermd en ik kan pasjes meenemen wat ik super handig vind hihi!

    Ik zou voor de mirror screenprotector gaan super vet en is een keer iets anders! (info@foryourstyle.nl)

  2. 10 november 2016 / 18:15

    Super leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je zowel op YouTube als op bloglovin', al gok ik op beide met een ander emailadres (mijn persoonlijke). Dus mocht je dat willen checken, let me know. Xx
    dramaqueen92@live.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.