Happy Thoughts #5

Happy Thoughts #5

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe things that make me happy! De maanden vliegen voorbij en het was alweer een tijd geleden dat ik mijn positieve momenten met jullie had gedeeld. Benieuwd naar al mijn positieve momenten van deze afgelopen twee maanden? Bekijk dan snel het artikel. Dit weekend is ook onwijs snel omgevlogen, hoe was jullie weekend? Laat dat ook even hieronder weten.


OP GEBIED VAN FOOD
Ik ben deze week met een blog/youtube vriendin uiteten geweest. Wij zijn heerlijk in Gorinchem uiteten geweest bij de Hoofdwacht. Wij hebben allebei twee borden carpaccio gegeten, wat is die daar heerlijk zeg! Zeker een aanrader als jij van carpaccio houd met truffel mayonaise.

Aanstaande donderdag ga ik heerlijk uiteten met Rosanne, wij gaan in Papendrecht eten bij de italiaan.

Vandaag heb ik heerlijk aardappel gratin gemaakt met varkenshaas (opgerold in ontbijtspek) en sperzieboontjes, iedereen genoot, dus dan ben ik ook tevreden!


OP GEBIED VAN LIEFDE
Iedere relatie heeft z’n ups en downs maar wat word ik iedere keer weer happy als ik hem zie. Ik merk wel dat WhatsApp veel dingen verpest daar moet ik dus eigenlijk iets meer in minderen. Misschien is het dan nog beter om eind van de dag te bellen dan te appen. Verder is mijn vriend aanstaande woensdag jarig, ik ga hem zo hard verrassen! WHOEHOE! Ik hou gruwelijk veel van hem, herkenbaar? Je gaat voor hem door het vuur.


OP GEBIED VAN VRIENDSCHAPPEN 
Ik ben echt zo blij met mijn goede vriendinnetjes Ariette en Rosanne, zonder die twee had ik werkelijk niemand haha, ik ben heel serieus. Kijk ik heb genoeg blog en youtube vriendinnen maar een vriendin bij je in de buurt hebben is ook wel heel erg fijn. Rosanne en Ariette zijn allebei totaal verschillend maar ook weer heel erg hetzelfde naar mij toe. Allebei een eerlijke mening, willen mij allebei altijd helpen, zijn allebei een luisterend oor en het belangrijkste, ze begrijpen mij! I

k heb ook eindelijk char ontmoet (daar ben ik carpaccio mee wezen eten) die ook dezelfde interesses heeft als ik. Met Kim ga ik binnenkort nog een hapje eten in Gorinchem, super veel zin in!


OP GEBIED VAN BLOGGEN/YOUTUBE
Op het gebied van bloggen gaat het misschien iets minder, ik schrijf niet meer iedere dag artikelen maar meestal om de dag. Ik steek nu sinds een dikke 2/3 weken meer tijd en energie in mijn youtube kanaal en dat merk ik ook aan de abonnees. In 1,5 dag tijd ben ik al ruim met 30 abonnees gegroeid. Dit is natuurlijk super om te zien!

Toen ik terug kwam van mijn vakantie in Lanzarote liep ik eigelijk ”achter” ik moest die dinsdag een video maken die dan vrijdag online moest komen. Hier hou ik dus totaal niet van, ik heb namelijk 5 bladzijdes vol met ideeën dus ik wil gewoon vooruit gepland staan. Als ik dan een weekend ziek ben, zere keel heb of iets belangrijks tussendoor komt is het geen big deal, no stress! Wat vinden jullie van vooruit plannen?

De samenwerkingen gaan prima, ik mag niet klagen! De producten die ik opgestuurd heb gekregen zijn geweldig en ik ben vooral verliefd op mijn bluetooth koptelefoon, wat een ideaal ding zeg! Eindelijk muziek luisteren bij de fitness wanneer ik aan het hardlopen ben. Zo kan ik mezelf focussen op mijn benen en de muziek.

Ondertussen heb ik gisteren de 6400 abonnees bereikt. Op youtube stelt het misschien nog niet heel veel voor maar voor mij wel. Mijn dorp heeft namelijk maar 4.000 inwoners, ik bedoel.. zet al die mensen maar eens voor je neer.. dit zijn er dik 6.000! Dat ik dit heb mogen bereiken is natuurlijk al super. Mijn wens is om voor 2017 de 7.000 abonnees te halen! Gaan jullie voor mij duimen?

MIJN VRAAG AAN JULLIE
Hoe gaat het met jullie? Ik denk dat dat ook weleens gevraagd mag worden.

10 Reacties

 1. 14 november 2016 / 10:03

  Mooi om te lezen! En zeker op het gebied van liefde, ik heb het gevoel dat ik steeds gekker op mijn vriend word haha! En wat goed dat je YouTube kanaal zo groeit! Ik vind je content ook erg leuk zeker je vlogs!

 2. 14 november 2016 / 13:48

  Super goed dat je zo groeit op YouTube, verdien je ook echt! Je maakt goede en leuke video's! Xx

 3. 14 november 2016 / 19:51

  Ik vind 6400 mensen toch wel heel veel hoor! Super goed:) zelf houd ik ook wel van vooruit werken, dat geeft mij meer rust in het bloggen.

 4. 15 november 2016 / 08:33

  Wat ben je ontzettend goed bezig zeg! Ik vind dit echt een fijn lijstje om te lezen.. En uh, hier gaat het ook helemaal prima hoor!

 5. 15 november 2016 / 14:07

  Wat fijn om te horen dat alles goed gaat met je! En vooral met je blog en vooral youtube die groeit Rachel! Echt je verdiend het zeker, je videos blijven echt top om te bekijken 🙂 Vooral de vlogs zie ik altijd graag.

 6. 15 november 2016 / 14:25

  Ja die whatsapp moet je proberen links te laten liggen en niet zo op te letten dat is zo irritant!

 7. 15 november 2016 / 15:51

  Goed om te lezen dat het goed met je gaat. Gefeliciteerd met je groei meid. Hopelijk komen er nog leuke samenwerkingen je pad op. Zal vast goed komen. Leuk artikel!

 8. 15 november 2016 / 16:34

  Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zoveel dingen hebt om blij van te worden 🙂 WhatsApp is inderdaad niet altijd handig in relaties en vriendschappen. Dat heb ik ook ervaren 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.