Beauty blender dupe ”Ebay”

Beauty blender dupe ”Ebay”
YES! het is eindelijk gelukt. Ik heb een toffe dupe gevonden die fijn in gebruik is. Deze spons is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. De levering was binnen twee weken, het duurt wat langer maar dan ben je ook 19 euro goedkoper uit. Vanavond komt om 17:00 mijn nieuwe vlog online #111. Ik ben zo benieuwd wat jullie van de video vinden, ik heb het op een andere manier gedaan dan voorheen. Ook kom ik nu steeds vaker buiten mijn huis met vloggen, ik hoop dat mijn kijkers dit ook gaan waarderen. Benieuwd naar het hele artikel? Kijk dan snel verder! 

KWALITEIT 
De kwaliteit is zeker niet slecht, hij is niet te stug en dat hebben vaak goedkope sponzen. Deze spons heeft een fijne structuur. Ik gebruik de spons nu al een aantal weken en hij ziet er nog steeds super uit. Hij zuigt minder product op dan de echte beauty blender (voordeel dus). 
PRIJS 
$1,99 zonder verzendkosten 

KOPEN 

Klik hier, of zoek op beauty blender op http://www.ebay.nl


KLEUREN OP EBAY BESCHIKBAAR 
Zwart, fel roze, groen, geel, wit, meloen rood, paars en roze
VIDEO
Benieuwd naar de spons? Bekijk dan ook de video hieronder. 

6 Reacties

 1. 19 november 2016 / 10:04

  Oh wauw die moet ik gaan bestellen! Altijd fijn ook als back-up! Bedankt voor de goede tip!

 2. 19 november 2016 / 11:09

  Voor die prijs kan je hem bijna niet laten liggen! 😉

 3. 19 november 2016 / 23:38

  Heb er ook zo een besteld, maar dan via Aliexpress. Heb tegenwoordig ook een echte Beautyblender dus ga ze vergelijken, ben benieuwd :O

 4. 20 november 2016 / 09:55

  Wauw, ziet er goed uit! Heb de echte dus vind het niet nodig om deze te kopen. Maar dit is echt een goede tip voor andere meiden!

 5. 20 november 2016 / 17:48

  Ik ben wel benieuwd naar het verschil met de originele en deze van eBay, maar de prijs klinkt alvast super!

 6. 29 november 2016 / 11:48

  Ik heb 'm besteld! Ik heb de originele ook, maar daar ben ik inmiddels zo verliefd op dat ik 'm altijd meeneem als ik bij mijn vriend ga slapen (waar ik verder een complete basis make-up set heb liggen, waardoor ik dus eigenlijk niks mee zou hoeven te nemen). Deze kan ik mooi bij mijn vriend leggen! Ik ben benieuwd! Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.