♡ DIT WAS NOVEMBER 2016

♡ DIT WAS NOVEMBER 2016

Het is vandaag alweer 26 november en dat betekent dat de maand november alweer bijna voorbij is. Wat heb ik deze maand allemaal gedaan? Wat heeft deze maand met mijn leven gedaan? En hoe staat alles ervoor? Bekijk snel het hele artikel! Vandaag heb ik mijn kamer schoongemaakt, bed verschoond en straks ga ik beginnen met video’s opnemen. Vanmorgen heb ik ook nog twee video’s bewerkt en ingepland. Druk druk druk maar allemaal wel erg leuk! 


♡Het was tijd voor een selfie en een mededeling. Ik maak sinds kort ‘leukere’ vlogs, dat vind ik zelf in ieder geval. Ik vlog vooral voor mezelf omdat ik die later met veel plezier kan terugkijken. Ook bewerk ik sinds twee weken mijn vlogs anders. Ik stop er veel meer tijd in en ik hoop dat dat z’n vruchten afwerpt. In het begin werden mijn vlogs boven de 1000 keer bekeken maar dat is helaas niet meer het geval.

♡Mijn vriend was 16 november jarig en dat betekent cadeautjes! Ik had deze twee items van www.trendihm.nl en wauw wat een gave/stoere items hebben ze daar. Ik had helemaal niet door dat dit een horloge was die je moest opwinden. Wanneer je dit horloge aandraait via de kroon kan je er 1,5 dag meedoen. Ook laad dit horloge automatisch op wanneer je beweegt. De portemonnee was een idee van mijn vriend, zijn oude portemonnee was toe aan vervanging.

♡Het was tijd voor het fotograferen van mijn nieuwe producten. De Milani foundation is trouwens echt een must have! Hij is mega fijn en dekt mega goed, love it!

♡Bij de boozyshop hadden ze een nieuwe collectie mono oogschaduws. Ik kende dit merk nog niet maar ik vertel er binnenkort alles over (in een video en in een artikel) de swatches zijn amazing.

♡Ook scoorde ik een beauty blender alleen dan onder de twee euro. Het artikel staat al eventjes online maar wauw, hij werkt precies hetzelfde als mijn echte beauty blender (die ik kocht voor 20 euro).

♡Ik ging deze maand ook een aantal keer uiteten (vanavond weer) eerst met mijn vriendinnetje Rosanne bij Il Mecato in Papendrecht dit is een italiaan en wauw, de carpaccio en de pizza vier soorten kaas was ge-wel-dig. De vlog komt volgende week online, wees voorbereid!

♡Tijd voor een selfie nadat ik een tutorial had gemaakt.

♡Ik deed mee met een prachtige win-actie van NYX. Helaas kon ik niet bij de opening aanwezig zijn.

♡Ik heb deze maand ook weer bij de Action geshopt (begin december komt de video online).

♡Nog een aantal selfies van de tutorial die ik had opgenomen, soort van trots erop.

♡Heerlijk uiteten geweest met Charmaine, wat een leukerd is het toch! Wij hebben twee grote borden carpaccio weggewerkt bij de Hoofdwacht in Gorinchem (echt een aanrader als je carpaccio freak bent).

♡Ik heb deze maand een toffe win-actie online gezet, bekijk die hieronder:

♡Ook had ik mijn aller eerste nail stamping video gemaakt en ingepland.

♡Deze koptelefoon van smartphonehoesjes.nl is zo geweldig! Ik draag hem iedere dag, bij het sporten blijft die top zitten (ook al ben ik aan het hardlopen op de loopband) het geluid is waanzinnig en bij het game is die ook perfect.

♡De nieuwe armbandjes van de Bibastore collectie zijn awesome.

♡De nieuwe pakjes van Essence zijn zo cute!

♡Mijn aller eerste bruisbal gebruikt van www.bomyourbath.com dit heeft een vriendinnetje van mij opgezet, hoe knap? Ze verkoopt al meer dan 7 bestellingen per week! Whoopwhopp, good job Do! Je kan hele leuke items kopen voor weinig geld (kerst cadeau tip).

♡Een hele spannende pauw tutorial opgenomen, wat was ik hier trots op!

Ik wil deze maand nog afronden met wat nieuwe ideeën rondom mijn youtube kanaal.  Mijn notitieboekje staat helemaal volgeschreven met toffe ideeën dus die ga ik allemaal een voor een opnemen en afstrepen. Volg mij op instagram, bloglovin, Facebook, snapchat, twitter of natuurlijk Youtube om op de hoogte te blijven van mijn leven. 

12 Reacties

 1. 26 november 2016 / 12:59

  Erg tof om alles zo op een rijtje te zien! Je boekt zoveel vooruitgang! Die pauwenlook blijf ik geweldig vinden.

 2. 28 november 2016 / 15:13

  Wauw, wat heb je een heerlijk spullen verzameld en dat restaurant in Gorinchem ga ik onthouden!

 3. 28 november 2016 / 15:36

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Leuk! Toen ik naar je blog ging (na de reactie van jou op mijn plog) dacht ik bij mijzelf… jou ken ik ergens van. Wat blijkt: ik heb een aantal van jouw video's bekeken. Wat een toeval, haha.

 4. 28 november 2016 / 16:17

  Wooh, wat een tof kleurtje heeft je koptelefoon! En wat gezellig dat je in Papendrecht was, dan was je echt een kwartiertje bij mij vandaan 🙂 Snel wat afspreken, meid! En je gaat zo lekker met je kanaal en je blog. Knap dat je er zoveel energie in steekt. Je ziet gewoon aan alles dat je er ook plezier aan beleefd en dat is superleuk om te zien! X

 5. 28 november 2016 / 18:59

  Wauw wat is je pauw look mooi! Heel gaaf. Ik ben nu wel benieuwd naar de Milani foundation 🙂

 6. 28 november 2016 / 19:06

  Ik ben nieuwsgierig naar de video van de nailart. Gewoon blijven doen wat je leuk vindt en dan komen je bezoekers van zelf op je video's. 😉 November is helaas te snel voor bij…

 7. 29 november 2016 / 10:11

  Drukke maand geweest, leuk om zo het hele overzichtje te zien. Geen kat bekijkt mijn video's trouwens. Eentje heeft meer dan 30.000 hits maar de meeste krijgen er maar een hondertal, heel frusterend, zeker als je er zoveel tijd in stopt. Iedereen blijft precies plakken op de blog en vindt mijn YouTube kanaal niet interessant.

 8. 29 november 2016 / 10:32

  Super tof Rachel! Ik blijf vooral je vlogs zo leuk vinden om te bekijken!

 9. 29 november 2016 / 10:58

  Oeh, ik ga nog even je artikel lezen over de goede Beauty Blender dupe! En mooie koptelefoon! Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.