INGLOT MONO EYESHADOWS

INGLOT MONO EYESHADOWS

Inglot is een prachtig merk, sinds dit jaar ben ik mezelf meer in dit merk gaan verdiepen. Ik ben al een jaar fan van mono oogschaduws dus de z-palettes stapelen zich op in mijn stash. Z-palletes? Dat zijn lege pallets waar je dus de magnetische mono oogschaduws in kan klikken. Zo kan je dus je eigen palette samenstellen. Dit is echt een uitkomst in de make-up wereld. Benieuwd naar de swatches van dit merk? Bekijk dan snel het hele artikel. 

KWALITEIT 
De kwaliteit is prima maar het is niet dat ik sta te trappelen. Sommige oogschaduws komen namelijk niet heel gepigmenteerd over en daar baal ik van. De kleuren zagen er namelijk op het oog prachtig uit. Sommige kleuren doen het wel erg goed en andere moet je echt opbouwen. Nu moet ik zeggen dat de oogschaduws op een oogschaduw basis veel beter presenteren. De kleur komt dan veel mee tot z’n recht.


WEBSITE 
Klik hier.


SWATCHES


Als je hier klikt krijg je het overzicht van alle oogschaduws die je hierboven ziet. Ik moet wel zeggen dat de oogschaduws op het oog veel gepigmenteerder zijn dan op mijn pols. Ik weet niet of gepigmenteerder een woord is maar jullie begrijpen mij vast wel. Wanneer je een oogschaduwbasis aanbrengt komen de kleuren ook meer tot leven. Ik gebruik de oogschaduwbasis van John van G op dit moment maar die van MAC painterly is ook echt een topper. 

PRIJS 
€8,00 per stuk.


TEVREDEN? 
Misschien ben ik te verwend door mijn Coloured Rain, Nabla Cosmetics en Makeupgeek mono oogschaduws. Toch moet ik zeggen dat €8,00 een prima prijs is voor een oogschaduw. Ik heb de kleine versie ontvangen maar jullie kunnen alleen de grote variant bestellen. Op de bruine tinten ben ik wel echt verliefd.

6 Reacties

 1. 23 december 2016 / 09:59

  Mooie kleurtjes zijn het! Jammer dat ze niet helemaal zijn zoals je hoopte maar hopelijk kun je ze goed gebruiken in looks 🙂 Jij ook alvast hele fijne feestdagen!! 🙂

 2. 23 december 2016 / 10:38

  De swatches zien er inderdaad wat vervaagd uit, jammer! Inglot zou toch nog wel graag eens proberen, de glitter oogschaduw ziet er altijd zo mooi uit♡

 3. 23 december 2016 / 11:18

  De kleuren zijn niet helemaal voor mij weggelegd. Op dit moment gebruik ik een palette van NYX die ik heel fijn vindt 🙂

 4. 23 december 2016 / 16:00

  Toffe kleurtjes! Wel jammer van het pigment, maar de ervaring leert toch vaak dat matte kleuren sowieso minder goed gepigmenteerd zijn, helaas!

 5. 23 december 2016 / 18:31

  Hele mooie kleuren! Zelf heb ik vrij weinig matte kleuren, maar is wel handig om te hebben. Meestal ben ik echt te standaard, meestal neem ik simpele bruine kleuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.