DE ULTIEME KERST TAG

DE ULTIEME KERST TAG
Het voelt totaal nog niet als kerst maar morgen is het toch echt eerste kerstdag. Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan doen. Morgen ga ik eerst naar de kerk en daarna gaan wij heerlijk eten. Wat gaan wij allemaal eten? Dat zal ik in een vlog allemaal laten zien. Verder ga ik op tweede kerstdag samen met mijn vriend en zijn familie karten en eten bij zijn tante. Ik zeg dit word een erg leuke kerst! Oud en nieuw word helemaal awesome want ik ga met mijn vriend naar de Efteling, hoe awesome? 


Benieuwd naar de meest leuke kerst vragen ever? Bekijk dan snel het hele artikel. Ik wil jullie alvast namens mij en mijn vriend een super toffe kerst en oud en nieuw wensen. Op een liefdevol, knallend en happy 2017 waarin nog vele dromen werkelijkheid mogen worden!

Wat is je favoriete kerstlied?Wat is je favoriete kerstfilm?
Home alone kan niet ontbreken want dit is altijd mijn favoriete kerstfilm geweest. Ook ben ik naar de bioscoop film geweest van The Santa Clause. Deze films waren ook geniaal! Dit is al jaren geleden oeps. Sowieso is het alweer maanden geleden dat ik naar de bioscoop ben geweest. Ik heb altijd van die periodes of ik ga opeens heel vaak naar de film of uiteten.


Wat staat er bovenop je kerst wishlist?
Een nieuwe IKEA Alex drawer ladekast.  


Wat is bij jullie thuis een kersttraditie?
Samen met elkaar naar de kerk en daarna heerlijk eten en natuurlijk uitbuiken.  


Wat is je favoriete make-up look voor kerst?
Een look die niet al te zwaar is maar de glitter mag natuurlijk niet ontbreken. Maybe ook fake lashes? Wel subtiele lashes want te zware voor een hele dag vind ik ook niet relaxed.


Wat draag je het liefst met de kerst?
Een zwart jurkje met een zwarte panty en dan een grove ketting erop. Zoiets als hierboven (de foto). 


Buiten in de sneeuw of binnen onder een kleedje met warme chocolademelk met slagroom?
Een kleedje met een warme bak thee of chocolademelk klinkt enorm lekker.  Toch vind ik sneeuw wel altijd erg leuk om doorheen te lopen, vooral dat krakende geluid vind ik heerlijk om weer te horen.


Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Een familie die het gezellig en leuk met elkaar heeft, samen naar de kerk, kerstliederen zingen, heerlijk eten, gezellig met elkaar uitbuiken met de perfecte kerstfilm.  


Wat ga je doen met kerst dit jaar?
Eerste kerstdag ben ik bij mijn ouders, tweede kerstdag ben ik bij mijn schoonfamilie.  


Een echte kerstboom of een neppe?
Wij hebben al jaren een neppe kerstboom thuis en dat vind ik toch wel ideaal.  


Wat voor kleur ballen zit er in je kerstboom momenteel?
Creme, wit en goud  


Wat is je favoriete kerstsnack?
Hier kan ik momenteel niet een twee drie opkomen maar alles met chocolade vind ik super.


Hou je van de kou?
Ja maar dan moet ik wel ondertussen aan het schaatsen, wandelen of sneeuwballen aan het gooien zijn. Hierdoor blijf ik namelijk ondertussen zelf wel warm, ik hou er niet van om bij een bus hokje in de kou te staan. Hierdoor ga je klappertanden en naar een verwarming verlangen.


Kan je schaatsen? 
Jazeker! ik vind dit zo leuk! Vroeger was ik niet van mijn schaatsen af te slaan.  


Wat drink je het liefst in de kerst periode?
Warme thee of echte goede chocolademelk met slagroom.  


Wat is je favoriete wintergeur? 
Een heerlijke warme geur die niet te zoet is.  


Sneeuwt het waar je woont? 
Momenteel niet.  


1 Reactie

  1. 26 december 2016 / 20:11

    Wat een leuke tag! Je favoriete kerstdag klinkt echt heel fijn en gezellig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.