ZIEK, MEGA VEEL SWATCHES AND DUPES VLOG # 118

ZIEK, MEGA VEEL SWATCHES AND DUPES VLOG # 118

Het is vandaag de dag voor kerst en het voelt totaal niet zo. De zon schijnt buiten, de temperatuur is gemiddeld en nee er is geen sneeuw aanwezig deze kerst. Ik werk nu het hele jaar fulltime en ik heb dus geen vakantie wat ik vroeger had op school. Dit mis ik stiekem wel een beetje want daardoor voel ik die kerstsfeer niet zo. Vroeger op school was dan alles al een beetje versierd en soms sneeuwde het ook en dan was het extra leuk! Heb jij wel het echte kerst gevoel? Ik ben er erg benieuwd naar, laat dat eventjes hieronder weten. 


Ik zit momenteel aan een grote mok met warme thee en vanmiddag ga ik mijn moeder meehelpen in de keuken. Wij gaan weer super lekker eten met eerste kerstdag, ik heb daar nu al zin in. Wat gaan jullie met eerste en tweede kerstdag doen? Ook heb ik deze week mijn grote colourpop bestelling binnen gekregen dus daar ga ik straks wat foto’s van maken.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.