1000 vragen aan jezelf #4

1000 vragen aan jezelf #4
Het is weer tijd voor een nieuwe 1000 vragen. Ik vind het echt heerlijk om dit soort vragen te beantwoorden. Ik hoop natuurlijk dat jullie dit soort artikelen ook leuk vinden om te lezen. Als ik een blogger volg vind ik persoonlijke artikelen eigenlijk stiekem het leukst. Zo kom je namelijk veel meer te weten over diegene. Daarom heb ik dit artikel ook gestart op mijn blog, zo krijgen jullie een soort digitale band met mij. Hoe is jullie eerste en tweede kerstdag bevallen en wat hebben jullie allemaal gedaan? 

43. Hoelang zit je gemiddeld in bad? 

Hangt van de dag en mijn humeur af. Als ik 1,5 uur heb lopen zweten in de sportschool ga ik echt flink genieten van een bad. Ik gooi er flink wat sop in of een bruisbal van Bombyourbath. Heb ik nog veel te doen dan ga ik ongeveer 15 minuten in bad. 
44. Denk je dat er buitenaards leven bestaat? 
Als E.T. voor mijn deur zou staan mag die gelijk binnen mogen komen en even naar huis bellen. Anders blijft die de hele tijd roepen: Phone home, phone home. Maar ik moet eerlijk zeggen dat die graan cirkels mij wel blijven fascineren. 
45. Hoe laat sta je meestal op? 
Mijn wekker gaat tussen 06:30 en 07:00 hangt er vanaf hoe lui en ”moe” ik op dat moment ben. Ik doe alles in een halfuurtje tijd, om 7:30 zit ik aangekleed en wel in de auto. 
46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag? 
Vroeger eigenlijk wel maar tegenwoordig niet meer zo. Een verjaardag bijwonen vind ik prima maar zelf vieren vind ik een stuk minder leuk. Mijn moeder en ik zijn in dezelfde maand jarig dus wij vieren het ook meestal samen. Dit jaar (2016) heb ik het voor het eerst in het buitenland gevierd. Dit was wel gek maar wel enorm leuk er stond namelijk een grote fles champagne in de hotel kamer.
47. Hoe vaak kijk je per dag op Facebook? 
Ongeveer 10 keer denk ik, of misschien nog minder.. ik kijk meer op instagram en op mijn blog dan op Facebook. Tegenwoordig worden er zoveel nare dingen opgedeeld.. 
48. Wat is je favoriete ruimte in huis? 
Mijn kamer! Sowieso want ik hou van mijn bed, achter mijn Imac zitten en mijn make-up ladekast bekijken en gebruiken. 
49. Wanneer heb je voor het laatst een dier geaaid? 
Vorige week zondag! Wij hadden een verjaardag van de overburen en die hebben een hond genaamd Jack. Hij mocht alleen niet op mijn schoot want ik had een hele aparte (nieuwe) broek aan waar je anders die nagels in gaat zien. Sorry Jack.. 
50. Wanneer ben je op je best? 
Wanneer alles mee zit, ik goed gegeten heb en wanneer ik verrast ben. Plus een heel belangrijk punt wanneer het goed gaat in mijn relatie. Wanneer dat niet soepel loopt ben ik echt op mijn vreselijkst. 
51. Met wie zoende je het eerst? 
Een ‘playertje’ in Italië, dat jaar had ik trouwens een slotjesbeugel? Hij had alleen die nacht bij een ander onder de douche gestaan dus ik had gelijk een gebroken hart.
52. Welk boek heeft indruk op je gemaakt? 
Haar naam was Sarah vond ik echt een heel indrukwekkend boek. 
53. Hoe ziet jouw ideale trouwjurk eruit? 
54. Ben je bang in het donker? 
Haha vroeger was ik het altijd nu vind ik het wel wat hebben. Ik kijk nu juist films in het donker, ik zet tegenwoordig juist alle lampen uit. Wanneer ik s’morgens uit mijn bed kom schijn ik wel altijd eventjes bij (met mijn mobiel) wanneer ik naar beneden loop. 
55.Welke sieraden draag je dagelijks? 
Sowieso mijn Ti Sento ring die ik van mijn vriend heb gekregen en vaak mijn Bibastore armbandjes gecombineerd met mijn MelanO ring. 
56.Vinden kinderen jou leuk? 
Haha vind ik kinderen leuk kon er beter gevraagd worden! Ik moet dit eventjes netjes verwoorden. Ik vind mijn eigen neefjes/nichtjes super leuk en ik kan er uren op oppassen maar op een gegeven moment verlang ik ook wel naar wat rust. 
Dit waren weer alle persoonlijke vragen, benieuwd naar de volgende 14 vragen? Volg mij dan via google (google friend connect) of via bloglovin!  

2 Reacties

  1. 27 december 2016 / 21:28

    Wat een grappige weetjes �� ik vind persoonlijke artikelen inderdaad ook het leukst, en dan vooral dit soort leuke vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.