MIJN HOOGTEPUNTEN VAN 2016

MIJN HOOGTEPUNTEN VAN 2016

Dit artikel is erg bijzonder voor mij. Waarom? In dit artikel staan al mijn hoogte punten van het jaar 2016. Ik moest bij sommige dingen flink terugdenken maar ik ben volgens mij niets vergeten! Benieuwd naar mijn hoogtepunten? Bekijk dan snel het hele artikel. Deze foto hierboven is gisteren genomen door Rosanne. Wij hebben gisteren onze eerste lookbook opgenomen, benieuwd? Hou dan vooral mijn Youtube kanaal in de gaten. 

QUA PERSOONLIJKHEID
♡Mezelf meer in de hand weten te houden
♡Meer van de kleine dingen kunnen genieten
♡Mijn artikelen zijn op het gebied van schrijfstijl vooruit gegaan.
♡Mijn editing skills worden met de dag beter.
♡Dit jaar heb ik pas echt leren plannen. Ik werk 40 uur per week, 2-3 keer in de week sport ik s’avonds, mijn vriend zie ik in het weekend en daarnaast hou ik dus ook mijn Youtube kanaal en blog up to date. Mijn twee beste vriendinnetjes hebben het net zo druk als ik dus wij plannen het gewoon van te voren in, ideaal!


LIEFDE
♡3,5 jaar een relatie met een geweldige vent!
♡Voor het eerst samen op vakantie geweest.
♡Hij heeft mij onwijs veel verrast dit jaar.
♡Samen gehuild en veel gelachen
♡Wij gaan proostend het nieuwe jaar in.

YOUTUBE 
♡Ik heb al aardig wat video’s vooruit gepland en dat geeft een rustgevend gevoel.
♡Ik heb dit jaar geen een standaard upload dag overgeslagen, YES!
♡Mijn kwaliteit word steeds beter.
♡Het bewerken word steeds leuker en ik ben mezelf er ook echt in gaan verdiepen.
♡In 2016 had ik vooral veel video’s op gebied van beauty maar dit gaat in 2017 veranderen, ook heb ik bijna de 7 duizend abonnees gehaald. Ik hoef er nog maar 80! Help jij mij naar de 7K? Klik dan hier.

BLOGGEN
♡Hoe leuk ik Youtube ook vind, ik blijf wel energie/liefde pompen in mijn blog.
♡Ik heb bijna de 1000 volgers gehaald op bloglovin!
♡Mijn artikelen worden steeds persoonlijker, eerst schreef ik alleen over beauty maar sinds ik meer persoonlijke artikelen plaats wordt mijn blog beter bekeken.
♡Ik ben nog steeds enorm blij met de lay-out van mijn blog.
♡Er komen steeds meer samenwerkingen bij.

FOOD
♡Ik heb Carpaccio leren eten (en is nu een lichte verslaving geworden)
♡Lacubanita ontdekt waar ze mega lekkere carpaccio hebben
♡Ook heb ik ontdekt dat de Hoofwacht in Gorinchem heerlijke carpaccio heeft.
♡Samen met Rosanne bij de Il Mercato gegeten in Papendrecht (Italiaans & mega lekkere carpaccio)
Zie de video hieronder:

REIZEN 
♡Voor het eerst zonder mijn ouders op vakantie geweest.
♡Voor de eerste keer met mijn vriend op vakantie geweest (Lanzarote)
Bekijk hieronder onze vakantie in Lanzarote.

LEUKSTE AANKOPEN 
♡Olympus Pen + lens van €280,00
♡Canon G7x Mark II voor het vloggen
♡Make-up geek/Nabla Cosmetics/ Coloured Raine mono oogschaduws
♡Laptop tas van Duifhuizen
♡Philips lazerapparaat @home
♡Ring van MelanO
♡Pandora armband met bedels
♡Prachtige ring gekregen van mijn vriend, deze is van Ti Sento


RANDOM TOFFE DINGEN
♡Nieuwe vriendinnen erbij gekregen door het bloggen

♡Op MTV geweest en een andere zender i.v.m. de Essence collab.
♡In de Cosmogirl gestaan
♡Als consulente Ha-ra avonden gedraaid (woon je in de buurt? dan kan ik ook bij jou een gezellig Ha-Ra avondje geven).
♡Mijn aller eerste Youtube meeting gehad in Amsterdam bij Age of media.
♡Allerlei kleuren kapsels gehad (dit is gebeurd bij Total Look in Arkel)
♡Voor het eerst fake nails laten zetten in Utrecht.
♡Gisteren (29-12-2016) heb ik mijn aller eerste lookbook opgenomen!
♡Meer dan tien bruidjes opgemaakt dit jaar
♡3 jaar samen met mijn vriend.
♡Oud en nieuw ga ik vieren in de Efteling (samen met mijn vriend)
♡Final cut pro onder de knie gekregen
♡Ik ben al langer dan een jaar werkzaam bij een transportbedrijf.
♡Begonnen als consulente bij de Ha-Ra met een biologische verzorgingslijn.
♡Begonnen met fitnessen.
♡Een vriendschap mogen opbouwen met Ariette waar ik super blij mee ben. Soms heb je gewoon vriendinnen nodig die zich echt in jou kunnen verplaatsen.
♡Mijn vriendinnetje ging trouwen en ik mocht haar opmaken op de mooiste dag van haar leven.
♡Nog steeds een prachtige en sterke vriendschap met mijn vriendinnetje Rosanne.
♡Prachtige samenwerkingen mogen doen met: Pandora, Boumanonline, names4ever, Bibastore, Lucardi, Makeuperaser, Essence campagne, HappinessBoutique, Creative Cosmetics, Polette, Body en fit, beautynailsworld, Phonegigant, GSMPunt, Smartphonehoesjes, Trendhim, Multihair, Starskin, Fotofabriek, Timefortrends, Duifhuizen, Koffergigant, Allekabels en nog veel meer webshops. 

10 Reacties

 1. 29 december 2016 / 19:34

  Wat een mooie hoogtepunten meid, veel mooie dingen meegemaakt en gedaan. Liefs.x

 2. 29 december 2016 / 21:06

  Een jaar om trots op te zijn zo te zien! 🙂

 3. 29 december 2016 / 22:14

  Wat een mooi lijstje! 2016 was een mooi jaar. Op naar het mooie nieuwe jaar! Ik wens je al het moois toe.

  Liefs,
  Dascha

 4. 30 december 2016 / 08:58

  Haha, super grappig dat je hele food lijstje eigenlijk gewoon over carpaccio gaat :') Het klinkt alsof je al met al een heel mooi jaar hebt gehad! Ik hoop dat 2017 net zo mooi wordt voor jou, fijne jaarwisseling!

 5. 30 december 2016 / 11:59

  Wat een mooie hoogtepunten zeg, daar kun je trots op zijn. Ik hoop dat 2017 voor jou net zo mooi wordt!

 6. 30 december 2016 / 13:17

  Wauw! Super leuk om op deze manier een jaaroverzicht te maken! Ga ik zeker onthouden voor volgend jaar 😉 En wat een hoop hoogtepunten, zeg! Een jaar om trots op te zijn. En wat heb je veel bereikt met je blog. Dat je bijna aan de 1000 bloglovin' volgers zit zegt al genoeg denk ik. Proficiat 🙂 Op naar een nog beter 2017! Geniet van de jaarwisseling!

 7. 30 december 2016 / 16:16

  Wat een mooi lijstje! Leuk filmpje ook zeg van Lanzarote! Ik wens je een fijne jaarwisseling en dat 2017 maar net zo'n mooi jaar mag worden als 2016!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.