Sexy Pink Hunkemöller parfum review

Sexy Pink Hunkemöller parfum review

Soms is het gewoon tijd voor een nieuwe sexy parfum van de Honkemöller. Ik heb ooit zo’n groot misverstand gemaakt. Ik had prachtige items bij de Hunkemöller gekocht en toen ik bij de kassa stond zag ik een parfum staan. Deze heb ik op mijn pols gespoten en toen ik thuis was rook ik pas hoe lekker de geur was. Helaas was dit een van de laatste exemplaren in de winkel want ze hadden dit exemplaar ook niet meer online. 


Na een paar maanden stond ik weer in de Honkemöller en toen pakte ik mijn kans. Ik moest en zou een parfum meenemen. Dit is gelukt! Benieuwd naar de geur? Bekijk dan snel het hele artikel. Ik ben  benieuwd of jullie ook parfums hebben van de Hunkemöller? Laat dat even hieronder weten.

UITERLIJK 
Deze parfum is vernieuwd en ik vind het uiterlijk echt mega leuk! De roze details komen extra naar voren en maakt de parfum gelijk een stuk aantrekkelijker.


GEUR 
De geur kan je omschrijven in: fris, sensueel, vrouwelijk en vooral sexy.
Prettig aanwezig, al hou je van zoet-bloemig dan is dit zeker een parfum voor jou.EXTRA
Niet op dieren getest, dit vind ik altijd al erg belangrijk. Wil niet dat dieren onder mijn beauty producten leiden. Ik ga mezelf hier binnenkort ook extra op focussen.


PRIJS 
€19,99

BESTELLEN
Klik hier.

7 Reacties

 1. 30 december 2016 / 15:25

  Wist niet dat Hunkemöller ook parfums verkocht.Mooi die strik op de fles.Wel fijn dat je nog een fles hebt kun bemachtigen naardat ze op waren in het begin.

 2. 30 december 2016 / 20:17

  Wat een lief flaconnetje! ziet er zo leuk uit! En voor die prijs kan je hem echt niet laten staan. Ik ben echt benieuwd geworden naar de geur nu. Alvast een fijne jaarwisseling & een gelukkig nieuw jaar meis! x

 3. 30 december 2016 / 21:36

  Wat een lieflijk flesje♡ Ik ben nu wel benieuwd hoe 'ie in het echt ruikt.

 4. 31 december 2016 / 11:40

  Heel erg leuk! Mooi prijsje ook! Ik wens je het allerbeste Rachel voor komend jaar xxx

 5. 1 januari 2017 / 11:58

  Wat een schattige flacon! Ben benieuwd naar de geur..

 6. 2 januari 2017 / 15:57

  Fijn review en zo'n prachtige foto's!
  Liefs,
  Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.