BLOOPERS & OUTTAKES #1

BLOOPERS & OUTTAKES #1

YES! Ik mag het bekend maken. In 2017 gaan jullie nog meer van dit soort blooper en outtakes video’s zien. Natuurlijk mag je ook wel een beetje om jezelf lachen, ik vond het geweldig om deze video in elkaar te zetten. Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vinden, laat dat even hieronder achter. Vanavond ga ik Oud en Nieuw vieren in de Efteling. Mijn vriend heeft mij hiermee verrast, echt zo leuk! 


Wat gaan jullie vandaag, vanavond, vannacht doen? Ik ben zo benieuwd naar jullie plannen. Laat dat ook eventjes in de comments weten. Ik wens jullie een schitterend, gezond en liefdevol 2017 toe. Bedankt voor alle lieve comments, duimpjes omhoog, dat jullie mij zijn gaan volgen, dat jij een van mijn vaste bezoekers bent geworden en natuurlijk alle lieve support. Ik ga die 7 duizend abonnees net niet halen op Youtube maar, ik mag ook erg blij zijn met de 6.923 abonnees die ik tot nu toe heb.

Share:

5 Reacties

  1. 1 januari 2017 / 13:54

    De bloopers, hahaha, leuk om te zien. En al bijna 7000 abonnees! Wat goed, Rachel!! Dat is een getal waar heel veel mensen jaloers op kunnen zijn.

  2. 2 januari 2017 / 14:55

    Wat een heerlijke video en wat ben je een spontane en vrolijke meid! Op naar de 7000 abonnees, het is je van harte gegund! En inderdaad, die grote lampen bij de auto achter je… verschrikkelijk! Nog een gelukkig nieuwjaar toegewenst! X

  3. 2 januari 2017 / 16:04

    Wauw zoveel abbonees al meid, dik verdiend! Ik vind dit filmpje echt heel erg leuk om te kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.