Clarisonic Mia 2 – Brush dupe

Clarisonic Mia 2 – Brush dupe

Mijn huid is enorm vooruit gegaan door de Clarisonic Mia 2. Ongeveer twee jaar geleden twijfelde ik enorm of ik dit apparaat moest aanschaffen. Zou het werken tegen pukkels? Worden je mee-eters minder door dit apparaat? Ik heb echt onwijs veel artikelen en video’s bekeken, ook die van Jaclyn Hill en toen was ik om! Ik weet dat zij altijd heel eerlijk en direct is over producten dus, ik nam de gok. 


Ik kocht dit apparaat bij de Ici Paris XL in Gorinchem. Natuurlijk.. hij is prijzig maar je doet er jaren mee. In dit artikel ga ik jullie een geheim vertellen. Ik heb namelijk goedkopere borstels gevonden voor de Clarisonic apparaten. Normaal gesproken zijn de borstels rond de €25,00. Nou ik kan je vertellen, ik heb ze voor een aantal euro gescoord! Kijk snel mee naar het hele artikel.

WAAR HEB IK MIJN CLARISONIC GEKOCHT? 
Zoals ik hier boven vertelde heb ik mijn Clarisonic Mia 2 bij de Ici Paris gekocht. Dit kan ook online, bekijk hieronder de verschillende Clarisonics. Zoals jullie hierboven kunnen zien is er een borstel gebruikt (verkleurd naar geel). Dit is de originele borstel, deze is gewoon toe aan vervanging. Normaal gesproken moet je de borstel na 6 maanden vervangen. Hier had ik lak aan omdat ik iedere keer na gebruik mijn borstel schoonmaak.

⇢Lichtroze : klik hier
⇢Lila : klik hier
⇢Knal roze : klik hier


ZIE JE VERSCHIL? 
Mijn huid is enorm opgeknapt door dit apparaat. Mijn huid is ten eerste verlost van onderhuidse pukkels en dikke pukkels. Eens in de maand had ik weer zo’n grote heuvel die op z’n kop zat waardoor ik een week met hoofdpijn liep. Door dit apparaat zijn mijn onderhuidse pukkels dus verleden tijd. Ook is mijn huid minder vettig en mijn poriën op mijn neus zijn minder groot. Ook krijg je een mega glad neusje (en de rest van je huid) als je dit apparaat hebt gebruikt. Je neus glanst gewoon! De opperhuid word natuurlijk schoongemaakt en je hebt daardoor ook geen dode huidcellen meer.

Ik ben altijd eerlijk tegen mijn bezoekers/volgers en ik zeg dit dus uit mijn hart. Heb je een lastige of vervelende huid, probeer dan echt een Clarisonic want je krijgt daar echt geen spijt van. Het heeft mijn huid zo geholpen, zelfs toen ik mega verkouden was en mijn neus uit droge vellen bestond kreeg de Clarisonic het voor elkaar om alle dode /droge velletjes weg te krijgen. Ik had weer een prachtig glad baby neusje. 


PRIJS
€152,50


CONCLUSIE 
Wanneer je twijfelt, twijfel dan niet meer want het is echt de moeite waard. Je moet nog jaren met je velletje doen dus wees er zuinig op. De prijs is het waard laat ik het zo zeggen. De batterij is een apart ding, hij werkt soort magnetisch. Hier moest ik wel eventjes aanwennen maar daarna gaat het apparaat echt een tijd mee. Hij ligt lekker in de hand en is niet te zwaar.

DUPE BRUSHES EBAY 
Opeens kwam ik op de website van Ebay bij deze brushes terecht. Ik dacht, dat kan nooit wat zijn voor dat geld. Toch gokte ik het erop, ik bestelde een aantal varianten voor bepaalde huidtypes.

⇢(Zwart/wit) Normale huidklik hier
⇢(Blauw/wit) Diepe poriën klik hier
⇢(Groen/wit) Acne : klik hier

Deze brushes kan je voor ongeveer €3,00 kopen zonder verzendkosten. Hoeveel geld kan je hierdoor besparen? Ik bedoel wauw, hier in Nederland kosten ze gewoon €25,00. Je hebt ook nog borstels voor een acne huid (pukkels, onderhuidse pukkels), delicate (verfijnd, gevoelig, teer), sensitive (gevoelige huid), deep pore (als je last hebt van diepe poriën) and normal (voor de normale huid).

Deep pore: voor een normale tot olieachtige huid
Acne : voor mensen die tobben met pukkels, acne en onderhuidse pukkels
Delicate: voor mensen met een dunne en gevoelige huid
Normal : voor mannen en vrouwen
Sensetive: voor een gevoelige tot normale huid

KWALITEIT 
De haartjes zitten mooi op elkaar en vallen niet uit. De haartjes zijn heerlijk zacht en niet stug dus mijn huid reageert er erg goed op.


PRIJS
Rond de €3,00 euro


CONCLUSIE
De borstels zijn zacht, mooie structuur en voelen erg fijn op mijn huid. Ik gebruik mijn eigen biologische lijn op de Clarisonic Mia 2. Dus zorg eerst dat je met een watje je gezicht schoon hebt gemaakt en daarna gebruik je pas het apparaat. Wanneer je een minuut je gezicht hebt gescrubt kan je je huid afdoen met een lauwe doek. Hou deze ook even op de huid, hierdoor staan je poriën goed open. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen met dit artikel.

VRAAG AAN JULLIE
Hoe denken jullie over dit apparaat?
Gebruik je al zo’n apparaat en wat doet het met jouw huid?

HOE KAN JE DIT OP EBAY VINDEN?
Typ dan gewoon in de zoekregel in: brush heads for mia
Vink de gratis verzending aan en bestellen maar!


TE GEBRUIKEN OP 
MIA, MIA 2, MIA 3, Classic, PLUS and PRO

18 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 12:21

  Ik moet eerlijk zijn dat ik vaak een beetje sceptisch ben over dit soort producten, maar aan de andere kant ben ik ook wel echt enorm nieuwsgierig! Je hebt wel een fijne en goede review geschreven als ik zelfs twijfel of ik zoiets toch niet moet aanschaffen haha.

  • 4 januari 2017 / 11:37

   Ja ook hoor toen ik het wilde kopen, ik heb mezelf er zo in verdiept en de resultaten bekeken en toen dacht ik.. weet je wat.. ik doe het gewoon! ik kan je zeggen ik kan niet meer zonder. Als ik hem een week niet gebruik zie ik het meteen! liefs X

 2. 3 januari 2017 / 15:58

  Ik ben nog altijd erg nieuwsgierig naar de Clarisonic, de prijs houdt me alleen een beetje tegen. Misschien dat ik hem nu toch ga halen, klinkt goed als het onderhuidse pukkels, bultjes en irritaties laat verdwijnen! xx

  • 4 januari 2017 / 11:38

   Je krijgt er echt geen spijt van! en je doet er jaren mee, dus tel die 150 euro door die 365 dagen dat je hem gebruikt (in een jaar tijd) dan valt het best wel mee! liefs X

 3. 3 januari 2017 / 16:09

  Ik ben echt dol op zulk soort apparaten! Ik gebruik hem van Silk'n echt top ook! De Mia is denk ik echt een must!

 4. 3 januari 2017 / 16:35

  Ik heb ook een Clarisonic en gebruik die elke avond. Ik reinig eerst "gewoon"en daarna nog eens met een cleanser en de Clarisonic en het is niet mis wat er nog van mijn gezicht afkomt wat je normaal niet ziet.

 5. 3 januari 2017 / 18:58

  Ik vind het altijd wel wat eng met mijn dunne huid.. Maar het klinkt wel erg fijn als ik het zo lees!

 6. 3 januari 2017 / 19:15

  Dat doet me eraan herinneren dat ik dringend nieuwe borstel koppen moet bestellen 🙂 Ik heb er ook al van eBay gehad en deze zijn idd prima! Vooral voor dat geld. Ik gebruik mijn Clarisonic wel iets minder dan vroeger, maar met een puistjes aanval haal ik hem snel naar boven.

 7. 3 januari 2017 / 21:01

  Wow klinkt erg goed!! Ik denk dat ik het apparaat zeker had aangeschaft 2 jaar geleden toen m'n huid nog mega slecht was. Gelukkig gaat het nu een stuk beter en voor die enkele pukkeltjes die ik nu af en toe nog heb is het missch wat te veel geld… maar het klinkt wel echt heeel goed, dus ga m onthouden mocht ik weer in een kraterveld veranderen!

  • 4 januari 2017 / 11:54

   Ah dat begrijp ik maar ik doe het ook vooral om mijn huid extra schoon te krijgen. Ik draag foundation en het is gewoon bizar hoeveel troep er nog uit mijn huid komt na twee watjes. Als je amper poeder of foundation draagt en niet tobt met je huid is het inderdaad veel geld!

 8. 4 januari 2017 / 08:57

  Wat een prijs verschil! Ik heb hier ook eens mee in mijn handen gestaan maar vond het apparaatje toch nog al prijzig.
  In Gorinchem gekocht? Woon je in Gorinchem?

  • 4 januari 2017 / 11:36

   Ja haha ik heb het in Gorinchem gekocht, heb daar ook op school gezeten maar ik woon er 17km vanaf (werk er maar 10 minuten vanaf) liefs X

 9. 4 januari 2017 / 09:18

  Handig om te weten! Ik gebruik zelf al een aantal jaar een clarisonic en ben er nog altijd tevreden over .(:
  Liefs,
  Yara

 10. 4 januari 2017 / 11:00

  Klinkt als de oplossing! Ik moet wel zeggen dat het mij een beetje spannend lijkt, maar als het echt ideaal is moet ik ook eens in de winkel kijken.

 11. 4 januari 2017 / 16:28

  Ik gebruik sinds kort een face brush cleanser van de Action. Hij koste me maar €8 en hij werkt fantastisch! Ik heb trouwens mijn eerste indruk nog niet zo lang geleden op camera vast gelegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.