1000 vragen aan jezelf #5

1000 vragen aan jezelf #5

Weer een nieuwe 1000 vragen stellen aan jezelf. Ik blijf dit echt zo enorm leuk vinden. Ik heb dit op de blog van Montevie ontdekt en ik ben sindsdien helemaal fan. Natuurlijk hoop ik ook dat jullie dit artikel leuk vinden. Laat dat eventjes hieronder weten in de comments. 


Het nieuwe jaar is al begonnen en wauw de eerste week zit er alweer bijna op. Ik heb vrijdag a.s. vrij gevraagd omdat ik dan de hele dag video’s wil gaan opnemen. Hebben jullie nog ideeën wat jij graag wilt zien op mijn kanaal? Laat dat dan even hieronder weten of stuur mij een e-mail. Ook ben ik begonnen met het boekje Bodieboost, afvallen op een normale en gezonde manier, willen jullie daar alles over weten? Bijvoorbeeld in een soort vlog video waarin ik laat zien wat ik eet etc. Of dat ik juist informatie verwerkt in een artikel. Of beiden?! haha het kan allemaal. 

57. Welke films kijk jij liever op de bank dan in de bioscoop? 
Me & you
Titanic
Hachi
& waarom? Omdat ik niet graag mijn tranen laat vloeien in de bioscoop. 

58. Hoe mild ben jij in oordeel?
Vroeger was ik erg mild en misschien te lief. Tegenwoordig heb ik wel overal een eerlijke en duidelijke mening in. Als ik ergens echt teleurgesteld in ben dan laat ik dat ook wel echt merken en voelen.


59. Ben je een goede slaper?
Hangt er vanaf of er drank in het spel is. Als ik wodka heb gedronken krijg ik soms zulke zware nachtmerries dat heel mijn bed nat is van de zweetaanvallen. Meestal slaap ik gewoon in èèn keer door maar, ik droom wel echt iedere nacht.

60. Wat is je laatste ontdekking?
Dat je kan afvallen op een leuke manier. Ik ben momenteel bezig met het boek Bodieboost, je mag 3 keer in de week een glas drank, 2 keer in de week een joker (gevulde koek, schaaltje chips etc.) en verder mag je ook gewoon aardappelen en brood. Je leert in families denken door dit broek. Fruit, koolhydraten, zuivel, eiwitten. Je leeft maar ”èèn” keer dus je moet wel kunnen genieten van eten. Als jullie hier artikelen over willen lezen of video’s over willen zien dan hoor ik het graag!


61. Geloof je in leven na de dood?
Waarom ik hier boven èèn tussen haakjes schreef is hierdoor: ik ben christelijk, hervormd en ik ga bijna iedere zondag naar de kerk. Dus ik geloof inderdaad dat er een hemel en een hel is dus ook leven na de dood.


62. Op wie ben je boos?
Op niemand op dit moment eigenlijk, ik ben wel teleurgesteld in mensen maar ach, dat hou je toch.


63. Gebruik je vaak het openbaar vervoer?
Eigenlijk nooit, vooral niet nu ik een eigen auto heb.


64. Wat heeft je het meest verdriet gedaan?
De jongens die mij hebben gedumpt, liefdesverdriet dus.


65. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?
Vroeger wilde ik kapster of dierenarts worden, dit is het dus niet geworden want ik werk 40 uur in de week achter een bureau, telefoon en computer.


66. Op welk nummer kan jij lekker dansen?Dit vind ik heerlijke muziek maar ik ben eigenlijk geen danser. Ik swing wel mee maar daar houd het ook wel bij op. Of ik moet een glaasje teveel op hebben maar dat gebeurd ook niet vaak haha. Bebe Rexha met I Got You. Major Lazer vind ik ook heerlijke muziek.


67. Welke eigenschap waardeer je enorm bij je geliefde?
De liefde die ik van hem krijg, hij waardeert wat ik doe en respecteert mij en dat vind ik mooi aan onze relatie. Ik ben flink beschadigd door een aantal jongens en dat probeert hij te fixen. Ik kan je zeggen ik heb alleen maar respect voor hem, want ik kan in sommige dingen heel moeilijk zijn. Jaloers, onzeker en ga zo maar door.


68. Wat is je grootste aankoop geweest (top 4)?
-Imac
-Macbook
-Canon 60D
-Canon 97x


69. Geef je mensen tweede kansen?
Natuurlijk doe ik dat!


70. Heb je veel vrienden?
Twee jaar geleden had ik nee gezegd, nu ben ik blij met de mensen om me heen. Ariette en Rosanne zijn mijn besties. Allebei een totaal ander karakter maar ik vind ze zo leuk. Ze wonen allebei in de buurt dus met hun spreek ik iedere maand af. Je krijgt op een gegeven moment je eigen leven (ook al woon ik nog thuis) je krijgt hobby’s, een sport, vriendje, blog, een youtube kanaal ik moet mijn afspraken plannen met mijn vriendinnen anders lukt het gewoon allemaal niet. Ook voor hun niet want mijn ene vriendin woont samen en moet ook naar een sport, een koor, familie etc. Ook heb ik elke dag contact met twee groepen bloggers/youtubers, dat is ook mega gezellig. Op 12 januari ga ik uiteten bij Shiki in Rotterdam met een hele leuke groep, daar kijk ik enorm naar uit.

8 Reacties

 1. 4 januari 2017 / 16:06

  Zo leuk om dit te lezen! Ik moet altijd huilen bij de film Marley & Me, dus die kijk ik ook liever thuis, haha 🙂

 2. 4 januari 2017 / 19:25

  Wat een boeiende vragen. Ik ga deze ook ooit invullen. Heel interessant dat Bodieboost boekje. Ook mooi hoe je zegt dat je maar "één" keer leeft en dat linkt aan je geloof. Ik noem mezelf vrijzinnig protestant (geloof in de christelijke God en gebruik de Bijbel als inspiratiebron maar geloof niet zo in hel) en vind het altijd mooi als mensen open zijn over hun geloof. Zelf heb ik daar nog moeite mee, o.a. omdat mijn man voormalig theologiestudent en nu atheïst is. In dat opzicht steunt hij me niet maar hij is ook een enorme steun voor mij, net als jouw vriend voor jou.

 3. 4 januari 2017 / 21:50

  Leuk om je zo beter te leren kennen Rachel 🙂
  En inderdaad liever thuis die films kijken dan huilen in de bios. haha

 4. 5 januari 2017 / 10:14

  Oh Hachi is echt zo'n tranen trekker! Prachtige film maar ik kijk 'm liever niet omdat ik altijd vreselijk moet janken haha

 5. 5 januari 2017 / 17:11

  Leuke puntjes! Over dat puntje van leven na de dood: ik ben niet gelovig maar ik geloof hier wel in, of in ieder geval ik hoop er in. Het is zo'n raar idee dat als je dood bent je er helemaal niet meer bent, en je hoort wel eens verhalen van seintjes van overleden mensen dus.. 🙂

 6. 5 januari 2017 / 20:19

  Ik vind dit ook zo leuk! Ik heb er ooit een keer een video over gemaakt maar stiekem wil ik er nu gelijk weer één opnemen! Tot nu toe was mijn macbook mijn grootste aankoop ooit en zou ik ook liever jank films thuis op de bank kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.