Ebay Stamping Plates

Ebay Stamping Plates

Nail stamping, ik had er nog nooit van gehoord. Sinds ik er eenmaal aan begonnen ben is het een verslaving geworden. Je nagels krijgen er zo’n speels effect door! Je werkt gewoon met nagellak en een stempel, super easy. Bekijk hieronder de stamping plates die ik via Ebay heb besteld. Het is soms best een lastig proces maar in de video in dit artikel laat ik precies zien hoe het werkt. Het is dus ook gewoon te doen met gewone nagellak. 

HOE ZOEK IK ZE OP?
Ik ga naar Ebay en daar zoek ik op het volgende zinnetje: stamping plates born pretty. Deze zijn een stuk goedkoper dan in Nederland, hoe relaxed? In Nederland betaal je voor zo’n plate gerust rond de €10,00. Natuurlijk kan je die ook wel ergens goedkoper scoren maar ik ben ze nog niet tegengekomen. Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd waar jullie ze bestellen? Laat dat even hieronder weten. Plus hoe is jullie werkwijze?

WAT MOET JE WETEN ALS JE ZE OP EBAY BESTELD?
Het kan gerust drie weken duren voor ze binnen zijn. De een is binnen een week binnen en de ander doet er mega lang over. Heb geduld en bestel er gewoon een aantal tegelijk! Ze worden netjes verstuurd in bubbeltjesplastic met een kartonnetje erbij waar je de plate in kan bewaren. Let wel op dat de randjes scherp kunnen zijn. Ze worden niet zo netjes afgewerkt als in Nederland.

PRIJS
Meestal is de prijs onder de €2,50 zonder verzendkosten. Sommige zijn zelfs maar €0,99 euro per stuk.

HOE WERKT HET? 
Je hebt speciale stamping nagellak nodig. Deze kan je op een Nederlandse website bestellen. Klik hier als je via een Nederlandse website een bestelling wil plaatsen. Deze is wat dikker en droogt een stuk sneller! Deze raad ik je wel aan. Zorg gewoon dat je bijvoorbeeld een zwarte en witte besteld en de basis kleur kan dan gewoon een normale nagellak kleur zijn. Ook is het handig om een topcoat te hebben zodat je een extra beschermlaag hebt over het figuurtje.

Als je op ebay dit soort nagellak wilt bestellen zoek dan op Special nail stamping polish.

Verder breng je eerst een laagje normale nagellak aan. Dit word je basis, herhaal dit twee keer en zorg dat het goed droog is. Wanneer die in een keer al goed dekt hoef je dit natuurlijk niet twee keer te herhalen.
Daarna breng je een streep nagellak (de speciale stamping nail polish) aan op het figuurtje dat je wilt. Je schraapt de nagellak eraf met een pinpas of kaartje. (zorg dus dat er keukenpapier ligt waar het op terecht komt).
Dan plaats je de stempel er schuin boven, je maakt een rollende beweging en je ziet dan de nagellak op de stempel zitten.
Nu plaats je dit figuurtje op je nagel, dit doe je ook weer in een rollende beweging. Druk niet te hard en niet te zacht, dit zie je vanzelf!

Ik doe dit zelf allemaal met gelnagellak en ook met een topcoat tussen de kleur en de speciale nagellak. Als mijn figuurtje niet goed is wrijf ik het er zo vanaf en hoef ik niet weer opnieuw te beginnen met mijn basis. Voor de mensen die dit op normale nagellak opbrengen, heel veel geduld en succes! Bekijk de video hieronder en doe het stapsgewijs mee. Wanneer je er plezier in hebt en er geduld in liefde instopt lukt het je! 

4 Reacties

  1. 6 januari 2017 / 19:43

    Ziet er leuk uit! Ik heb zelf vroeger hier ook mee zitten experimenteren. (:
    Liefs,
    Yara

  2. 13 januari 2017 / 18:15

    Leuk! Ik heb vorig jaar (klinkt ver weg) ook een video opgenomen! Ik vind stamping ook leuk, maar heb te weinig tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.