Limecrime Velvetines lipsticks + swatches

Limecrime Velvetines lipsticks + swatches

YES! Ik heb weer een aantal nieuwe Velvetines in mijn stash. Benieuwd naar de Velvetines swatches? Ook is er Limecrime sale! Bekijk snel het hele artikel. Voor de mensen die mij al langer volgen, zoals jullie weten ben ik echt gek op dit merk. Ik koos dit keer voor wat meer draagbare kleuren. Ook koos ik voor een hele aparte metallic kleur van Limecrime. Ben ik tevreden over dit merk? Word er zonder toestemming geld van je rekening gehaald? Blijft het de hele dag op je lippen zitten?


Hier zal ik allemaal antwoord op geven in mijn artikel. Mijn liefde voor Limecrime is groot dus ik ga jullie niet teleurstellen. Sommige mensen hebben alleen dat zetje nodig om het te bestellen.Vanavond komt er een tutorial online op mijn Youtube kanaal. Dit is de tweede tutorial die ik opneem met de kleur Salem van Limecrime. Benieuwd? Abonneer je dan eventjes (gratis) op mijn kanaal. Je hebt alleen een gmail account nodig.

DE KLEUREN
♦Prairie 
Dit is denk ik mijn favoriete nieuwe kleur van Limecrime. Deze kleur is roze maar dan ook echt zo’n mooie roze kleur. Niet te dolly doll maar gewoon mooi zacht roze. In de vlog hieronder kan je de kleur zien op 7:00 minuten :
 

♦Marshmallow

Deze kleur is een stuk lichter dan Prairie, ook deze kleur vind ik niet verkeerd. Je kan er veel looks bij creëren want de kleur trekt niet veel aandacht! Dit is echt een nude kleur met een lichtroze ondertoon.
♦Happi 
Van deze kleur word je toch gelijk vrolijk? Dit is de kleur Happi, een prachtige roze metallic kleur. Het is inderdaad wel een gewaagd kleurtje omdat je dit niet zomaar dagelijks draagt. In deze video hieronder draag ik de kleur Happi. 

♦Elle

Deze kleur is een stuk donkerder in vergelijking met marshmellow. Toch vind ik dit ook wel een erg mooi kleurtje om te combineren met een smokey glitter tutorial. Bij deze kleur kan je ook helemaal losgaan met je oogschaduw. 
♦Red Velvet 
Ik heb aardig wat rode lipsticks maar ik heb er zo’n hekel aan als het op mijn tand of kin komt te zitten. Deze liquid lipstick blijft de hele dag op z’n plek zitten. Deze rode lipstick is perfect! En heeft een prachtige heldere kleur. 

KWALITEIT 
De kwaliteit van de Limecrime Velvetines vind ik geweldig. Ze voelen zeer zacht aan wanneer je ze aanbrengt en ze trekken niet in je lijntjes. Deze liquid lipsticks blijven bijna de hele dag zitten. Zelfs wanneer ik 3 keer op een dag heb gegeten (en gedronken) zit het nog netjes erop. Alleen aan de binnenkant van je lip kan er wat af zijn. Maar wij dames zijn ook erg goed in het bijwerken van onze lipstick, right? 

DE WEBSHOP 
Heel veel mensen durven niet bij Limecrime te bestellen omdat het zo’n slechte naam heeft. Dit was vier jaar geleden het geval en er zijn toen wat dingen verkeerd gegaan. Dat interesseert mij eigenlijk niet zo, ik bestel nu al voor de zevende keer en ik heb nog nooit problemen gehad. De producten zijn zeer goed verpakt en zijn nog nooit beschadigd binnengekomen. Ook word er geen geld van mijn rekening afgehaald zonder toestemmingj. Door dit geval durven veel mensen niet te bestellen. Ik bestel sowieso altijd alles met mijn Paypal account. Als er dan iets niet goed gaat ben ik altijd verzekerd dat ik mijn geld terug krijg. Ik kan jullie dus gerust stellen..

DE SWATCHES 
PRIJS 
Je hebt altijd wel een aantal producten die in de sale zijn. Ook maken ze tegenwoordig setjes waardoor je meer producten hebt voor minder geld. Dit vind ik ook echt wel leuk gedaan. Twijfel je over de oogschaduw palettes? Niet doen, die zijn ook echt de moeite waard. 
♥Sommige velvetines zijn €18,87 andere weer €15,10 
VEGAN & CRUELTY FREE 
Yes! Dit merk is gewoon Vegan en Cruelty free, dus dit is voor de meeste mensen helemaal een plus punt. Ik vind het testen op dieren schandalig, vooral met de technologie van tegenwoordig is dat echt niet meer nodig. 
CONCLUSIE 

Ik ben zeer tevreden over deze producten. Als ik kies voor een liquid lipstick van Limecrime kan ik er de hele dag van genieten. Ze voelen zacht aan en drogen je lippen niet zo uit. Bij andere merken gaat die brokkelen, in de lijntjes trekken, droogt niet goed op etc. Ik vind de liquid lipsticks van Limecrime wel echt de fijnste om mee te werken.

7 Reacties

 1. 10 januari 2017 / 13:23

  Ik vind Limecrime ook een te gek merk. De producten zien er tof uit en Limecrime heeft de meest uiteenlopende kleuren in het assortiment. Ik heb zelf 1 lipstick van Limecrime in een lila kleur maar zou best een aantal andere producten willen proberen. Je swatches zijn in ieder geval veelbelovend.

  • 10 januari 2017 / 13:38

   Goed om te horen Priscilla, je hebt inderdaad heel veel kleur keuze. Dat vind ik ook erg leuk aan Limecrime. Ik ben benieuwd naar je toekomstige producten, goodluck! X

 2. 10 januari 2017 / 19:57

  Wauw, wat dekken de kleuren goed! Dit lijkt me een heel fijn product!

 3. 10 januari 2017 / 21:57

  Ik wist niet dat er problemen waren geweest met dit merk. De swatches zien er prachtig uit in ieder geval 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.