Zijn mijn doelen van 2016 gelukt?

Zijn mijn doelen van 2016 gelukt?Nu de belangrijkste vraag aan mezelf, zijn mijn doelen van vorig jaar gelukt? Laten wij eventjes teruggaan naar mijn artikel die ik een jaar geleden schreef op 11-1-2016. Ik begon met een groot stuk tekst onder mijn foto. Ik heb het over gewicht, over de dingen die ieder persoon wil bereiken met het nieuwe jaar maar ook over het feit dat ik aan mezelf wil werken. Niet alleen qua uiterlijk maar ook mijn innerlijk wilde ik aanpakken. 


Benieuwd of mezelf heb verbeterd? Check dan snel eventjes de rest van het artikel. Wat zijn jouw voornemens van dit jaar? De doelen die gelukt zijn staan aangegeven met een ♥, de doelen die niet gelukt zijn staan aangegeven met een –


♥MINIMAAL 2 KEER IN DE WEEK SPORTEN
Dit is gelukt! Ik sport iedere week sowieso 2 keer per week. Natuurlijk heb ik soms geen zin om naar de sportschool te gaan dus dan ben ik gewoon een flink stuk gaan lopen in het dorp. Of ik ga een halfuur hoela hoepen in mijn kamer terwijl ik ondertussen Netflix kijk (ideaal toch?)

MEER TIJD BESTEDEN AAN ”ECHT CONTACT” 
Dit is ook gelukt, ondanks mijn drukke agenda heb ik echt de tijd genomen om met mensen wat af te spreken. Ook heb ik een tof etentje geregeld met een aantal leuke bloggers/youtubers, dit is morgen al! Dit soort dingen vind ik ook geweldig om te doen. Nieuwe mensen leren kennen die dezelfde interesses/hobby’s hebben als ik. Ik zit ook met deze geweldige meiden in een groepsapp. Iedere dag word er heerlijk gepraat over van alles en nog wat.

♥MET YOUTUBERS/BLOGGERS AFSPREKEN
Tot nu toe is dit zeker goed gelukt. Ik heb met een groep bloggers/youtubers afgesproken in Amsterdam. Dit is allemaal goed verlopen, het was zo leuk! Het was heel leuk om deze meiden in het echt te ontmoeten. Ik heb Kristina, Samantha en Irina die dag ontmoet. Wij hadden afgesproken op het centraal in Amsterdam, dit was zo’n gek en apart moment. Zo spreek je elkaar iedere dag op de app, je ziet elkaar via Youtube en dan opeens staan ze voor je neus. Het voelt niet vreemd aan want het lijkt of je diegene al heel lang kent. Ik heb nog steeds dagelijks contact met ze, benieuwd naar de vlog? Bekijk die dan hieronder:

Aanstaande donderdag ga ik met Paula, Charmaine, Rosanne, Kimberley en Vera uiteten bij Shiki in Rotterdam. Ik ben zo benieuwd, wij gaan daar sushi eten en ik heb dit nog nooit op. Gaat dit wel goed komen? Charmaine zweert erbij dus ik ben benieuwd. Ik wil wel heel graag de gefrituurde garnalen/gamba’s proberen en de zalm met kaassaus op rijst. Verder laat ik me verrassen, de lounge ziet er echt heel tof uit! Ik rij met Rosanne, Charmaine en Kimberley mee vanuit Papendrecht.


MET ROSANNE
Verder heb ik dit jaar ook een aantal keer afgesproken met mijn vriendinnetje Rosanne. Wij zijn een aantal keren uiteten geweest bij Lacubanita, de Hoofwacht en nog wat leuke zaakjes. Ook zijn wij wezen stappen in Gorinchem en toen mocht Rosanne een keer de bob zijn. Ook zijn er wat video’s opgenomen dit jaar. Er komt een 100 dingen die niemand je vraagt tag online en een klets make-up video een lookbook en nog veel meer. Bekijk deze hilarische vlog van mij en Rosanne:

MET ARIËTTE
Wat een liefie is het toch, Rosanne en Ariette zijn totaal verschillend maar wat ben ik blij met ze. Ariëtte woont bij mij om de hoek dus ik kan altijd snel even langsgaan. Verder spreek ik ook regelmatig met der af. Wij zijn twee keer wezen lunchen in Gorinchem bij de Hoofwacht,  uiteten geweest bij de Lacubanita in Gorinchem en bij het ’t Zusje in Zaltbommel samen met haar man en mijn vriend.

♥BETER PLANNEN 
Yes, weer een doel dat ik dit jaar behaald heb. Mensen zijn jaloers op mijn planning skills. Ik kan namelijk een maand vooruit plannen op Youtube. Hier moet ik soms mee oppassen want het moet natuurlijk nog wel kloppen. Als het shoplogs of nieuwe items zijn dan schuif ik die weer met een make-up tutorial. Ik vind het heerlijk om op Youtube actief te zijn dus ik blijf ermee doorgaan ondanks mijn 40 uur baan. Nu moet ik wel zeggen, ik woon nog thuis dus ik hoef niet verplicht de was te doen of verplicht te koken of voor kinderen te zorgen. Dit neemt natuurlijk veel meer tijd in beslag. Mijn agenda loop ik ook iedere week na, klopt dit? Met wie heb ik afspraken etc. Dit werkt super, dus het plannen heb ik echt onder de knie gekregen.

-/♥MIJN BLOG ONDER HANDEN NEMEN
Hmm, hier moet ik even een goed antwoord voor verzinnen. In mijn artikel van een jaar geleden schreef ik dat ik groter wilde worden en wat met mijn blog wilde bereiken. Dit jaar heb ik wel hele toffe en mooie dingen mogen doen door mijn blog dus daarin is het wel geslaagd. Echt flink gegroeid? Mwa ik wilde eigenlijk de 1000 bloglovin volgers halen voor 2017 maar dat is toch lastiger dan ik dacht. Maar, ik mag zeker niet klagen met zoveel volgers bij elkaar.

Ik heb bijvoorbeeld in de Cosmogirl gestaan, ik ben met die reclame op tv geweest, dit werd uitgezonden op MTV en nog een muziekzender. Ik heb een grote samenwerking gekregen met makeupactie, dit is een mega grote Facebook pagina met duizenden leden. Prachtige samenwerkingen mogen doen met verschillende grote webshops. Het is dus wel deels geslaagd maar niet wat ik voor ogen had.

♦Ik hoop dat 2017 een echt knal jaar voor mij gaat worden (vooral op social media gebied). Ik hoop dat ik een video bedenk die viral ”dromen kunnen altijd uitkomen” mag gaan. Ik ben verder super blij met iedere volger/bezoeker die geniet van mijn blog/youtube kanaal. 


♥EEN ENORME TOFFE REIS PLANNEN MET MIJN VRIEND
Ik ben voor het eerst na 24 jaar zonder mijn ouders op vakantie geweest. Dit was apart maar niet verkeerd. Marc en ik plande onze eerste vakantie naar Lanzarote. Wij waren laat met onze vakantie dus er was niet heel veel keus meer. Dit jaar wil ik eigenlijk gaan rondtrekken in Italië, heeft iemand hier ervaring mee? Lanzarote was een heel droog en dor maar het was zeker wel een toffe ervaring.

-MEER BOEKEN GAAN LEZEN
Tellen tijdschriften of blogs ook? Nee, Rachèl het moesten boeken zijn. Ik wilde dit jaar echt meer gaan lezen maar door alle drukte, afspraken, etentjes en mijn werk is dit niet gelukt. Ik heb wel heel veel blogs gelezen maar dat kan ik natuurlijk niet meetellen.

-MINDER JALOERS ZIJN
Ik kan gewoon heel weinig dingen hebben. Ik kan dit ook niet goed praten. Ik hou veel van mijn vriend maar ik ben teveel gekwetst op het gebied van relaties/liefde. Als ik eerlijk mag zijn, de jaloerse kant van mij vind ik het ergst aan mezelf. Er is niets erger dan jaloers zijn. Vertrouw je vriend, hij is niet voor niets bij jou, done werkt gewoon niet bij mij. Dat rechte draadje is helaas in de afgelopen jaren flink gekronkeld. Ik hoop dat ik dit in 2017 deels mag overwinnen.

-/♥MINDER ONZEKER ZIJN
Iedere vrouw is weleens onzeker, dat weet ik 100% zeker. Iedere vrouw vind wel iets niet mooi aan zichzelf. Ik ben al jaren erg onzeker over mezelf al ik vind het prima om mezelf in de spotlights te zetten (ik film mezelf en ik fotografeer mezelf) maar zodra een ander foto’s van mij moet maken voel ik mezelf echt onzeker. Toch heb ik in 2017 een video opgenomen wat ik nooit van mezelf had verwacht. Dit is namelijk een lookbook, ik ben nog niet tevreden over mijn lichaam maar ik ben ermee bezig. Door al jullie lieve comments, views en likes ga ik toch over een paar weken mijn 2e lookbook opnemen. Bekijk hieronder mijn aller eerste lookbook.

♦Er zijn nog wel een paar punten waar ik aan wil gaan werken in mijn lookbooks. Kleding moet echt recht zitten, geen kreukels, haar niet in de klit, minder trilbeeld maar hier word aangewerkt. Achteraf zie je dit pas en dat is jammer. Ook moet ik zeggen dat het deze dag heel mistig en koud was, Rosanne en ik hebben onszelf gewoon opgewarmd in de auto. Het was zo onwijs koud dat zonder jas geen optie was en dat wij amper konden tikken op onze mobiele telefoons. Heel onze handen waren paars/rood en verstijfd haha. 


Ik had eerst het beeld op muziek bewerkt (precies op de beat) maar dit muziekje mocht ik achteraf niet gebruiken. Hier was ik 1,5 uur mee bezig geweest als het niet meer is en toen kon ik dus weer helemaal overnieuw beginnen. Daardoor lopen de beelden niet perfect op de beat. Bij de volgende lookbook gebruik ik gelijk een copyright free muziekje. 


Welke doelen heb jij in 2016 behaald? Laat dat even hieronder in de comments weten. 

13 Reacties

 1. 11 januari 2017 / 10:04

  Mooie make-up en mooie foto! Boeken lezen gaat bij mij ook waardeloos, gewoon geen tijd voor met alle leuke blogs die ik volg.

 2. 11 januari 2017 / 15:01

  Minder jaloers zijn klinkt inderdaad makkelijker dan gedaan, maar je bent jezelf ervan bewust, dat is al stap 1. Zelf had ik als 'doel' ook meer boeken lezen, mislukt haha. Mijn doel om meer te reizen is daarentegen wel gelukt. Liefs.x

  • 12 januari 2017 / 13:01

   Dat is zeker zo, het is inderdaad erg lastig! Ik doe in ieder geval mijn best dingen los te laten hoe moeilijk ik dat ook vind. liefs en jij een heel fijn 2017 X

 3. 11 januari 2017 / 17:49

  Wat een leuk artikel om te lezen. Goed dat je zoveel bezig bent met je doelen te bereiken! Gelukkig is er een hoop gelukt. En niet onzeker zijn over jezelf, ik vond je lookbook video heel leuk om te zien! Van mezelf moet ik meer comments plaatsen op mijn favoriete blogs… maar ik ben soms echt te lui en lees ik alleen de artikelen terwijl ik het artikel heel leuk vind om te lezen! Ik heb niet echt een doel bereikt vorig jaar… maar ik wil dit jaar meer het geluk uit de kleine dingen halen, een baan zoeken en afvallen.
  liefs

  • 12 januari 2017 / 12:59

   Wat lief van je Maris thanks! wij hebben het in ieder geval erg koud gehad die dag, maar het resultaat is niet slecht. De volgende keer gaan wij filmen op een dag wanneer het zonnetje er is haha. liefs en veel succes met jouw doelen!

 4. 11 januari 2017 / 19:42

  Ahhh wat ben je toch een toffe chick!! Morgen gaan we gezellig eten en eindelijk zie ik jullie in real life!!! Wordt echt zo leuk  ? Hopelijk volgen er nog veel meer keren en bouwen we zo een leuke vriendschap op ☺️ Op de app is het lig al heel vertrouwd met zijn alle

  • 12 januari 2017 / 13:00

   Ah tot vanavond Vera, ik heb er super veel zin in! Natuurlijk komen er nog meer keren, jammer dat Paula 1,5 uur moet reizen, dat is wel sneu voor der! Maar wij gaan de volgende keer een lang weekendje Eindhoven, lekker shoppen met z'n alle!

 5. 11 januari 2017 / 21:30

  Wat leuk dat je al deze doelen opsomt en dat je er toch een groot deel van hebt bereikt!
  Liefs,
  Yara

 6. 12 januari 2017 / 12:55

  Wat een mooie doelen! En wat heb je er hard aan gewerkt! ik vind dat hoela hoepen echt geniaal! Maar hoelang kan jij hoela hoepen? Ik denk als ik dat zou doen, ik meer de hoela hoep van de grond aan het halen ben dan het hoela hoepen zelf 😉

  • 12 januari 2017 / 12:58

   Ik kan het een hele tijd achter elkaar volhouden, ik hou de hoelahoep dus ook gerust een dikke twintig minuten omhoog, als ik een rondje wil draaien of ik ben even mijn concentratie kwijt dan valt die soms langzaam naar beneden haha.

 7. 13 januari 2017 / 12:30

  Doelen heb ik allang opgegeven om ze hard te maken en later te denken Oh weer iets niet gedaan dus ik noem het liever voornmens 🙂 Zoals meer boeken lezen.

 8. 23 januari 2017 / 15:35

  Goede doelen behaald Rachel. Je bent een heel mooie meid en dan toch onzeker. Helemaal niet nodig joh. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.