1000 vragen aan jezelf #6

1000 vragen aan jezelf #6

Op de website van Renske kwam ik dit artikel tegen. Ik dacht deze trend moet ik gaan voortzetten. Ik vind het namelijk heel belangrijk om bij dingen stil te staan. Daarom vind ik vragen beantwoorden altijd zo leuk. Je moet er even de tijd voornemen en flink je hersens laten kraken. Door deze vragen ga ik weer dingen herinneren. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Klik snel op lees meer om het hele artikel te lezen. 

71. VAN WELK WOORD KRIJG JE KRIEBELS?
Spinnen, ik haat die beesten.


72. BEN JE OOIT OP TV GEWEEST?
Ja, eigenlijk is dit door mijn blog gekomen. 1 keer in het programma tegenlicht met mijn Action shoplog en in 2016 nog twee keer met de Essence reclame op MTV en een andere muziekzender.


73. WANNEER WAS JE VOOR HET LAATST ZENUWACHTIG?
Gisteren.. Ik ging eindelijk Vera van Face2beauty ontmoeten. Ook hadden ze een horor storm opgegeven maar uiteindelijk viel dat best wel mee. De weg richting Rotterdam was zelfs rustig. Vanuit Papendrecht waren wij er binnen 20 minuten. Het was super gezellig met Vera, Rosanne, Kimberley en Charmaine. Helaas kon Paula er niet bij zijn maar wij hebben nog gefacetimed. Op de terugweg rond 23:00 begon het keihard te sneeuwen, hoe irritant? Het komt namelijk recht op je af als je in de auto zit. Je gaat daar bijna scheel van kijken.


74. WAT MAAKT THUIS JOUW THUIS?
De gezelligheid en de warmte van mijn familie. Het voelt heerlijk om thuis te komen en naar huis te gaan.


75. WAAR HAAL JIJ JE NIEUWS VANDAAN?
Ik lees altijd op mijn werk msn.com hier staat altijd het laatste nieuws op.


76. WAT IS JE FAVORIETE SPROOKJE?
Pinokkio vond ik altijd een geweldig sprookje vroeger. Vooral het stuk toen ze allemaal veranderde in ezels. Als de leeuwenkoning ook meetelt dan kies ik die eerder. Binnenkort komt de verfilming van The Lion King in de bioscoop ik ben echt zo benieuwd. De leeuwen koning was mijn aller eerste bioscoop film.


77. WAT IS 99% JOUW HUMEUR?
Vrolijk, gek en soms erg droge humor. Die combinatie is hoe ik precies ben. Soms heb ik wel scherpe of harde opmerkingen maar ik spreek altijd liever de waarheid. Wanneer iemand echt een eerlijke mening wilt horen dan ben ik ook echt 100% eerlijk. Als het kwetsend kan overkomen dan doe ik dat niet.


78. HOE VAAK SPORT JE?
Twee tot drie keer in de week.


79. BEN JIJ ONVERGETELIJK? 
Ik hoop het.


80. WELKE TWEE DINGEN KUN JE NIET MISSEN? 
Eten en mijn bed als ik materialistisch moet kiezen. Ik kan namelijk zo genieten van eten.


81. WAT ZOU JE DOEN ALS JE VIJF JAAR IN DE GEVANGENIS ZAT? 
Veel boeken lezen, hoe je je leven kan beteren, hoe ik mensen zelf zou kunnen helpen, hoe ik de wereld een stukje beter zou kunnen maken,


82. WAAR WERD JIJ VROEGER BLIJ VAN?
Ik verheugde mezelf altijd op kerst, ik vond de sfeer, familie en het eten zo leuk en lekker.


83. IN WELKE OUTFIT VOEL JIJ JE MOOI?
In een zwarte skinny stretcgbroek met stretch, liefst een trui erop of anders een wit t-shirt met een leren jack.


84. WAT LIGT EROP JE NACHTKASTJE? 
Er staat een spiegel op, de pil ligt erop en er staat een kaarsje op.

1 Reactie

  1. 13 januari 2017 / 20:11

    Blijft leuk om te lezen hihi! Eten hoort er echt bij hoor haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.