De 100 Questions tag met Rosanne

De 100 Questions tag met Rosanne


Oh wat heb ik toch gelachen om deze challenge. Ik had al eerder een challenge opgenomen met Rosanne, die video’s zal ik hieronder in het artikel verwerken. Het was een hele leuke challenge om op te nemen en zo leren jullie ons wat beter kennen. Benieuwd naar het kanaal van Rosanne? en naar haar eerste lookbook? Klik dan hier. Ik gun haar echt die 600 abonnees (natuurlijk nog veel meer) maar die tien abonnees erbij moet toch wel lukken voor zondag? Ze heeft sinds 12 januari een prachtige nieuwe vlog camera dus haar kwaliteit knalt vanaf nu omhoog, toppertje! 


Het is zaterdag dus ik ben vrij maar dat betekent dat ik wel veel moet gaan doen. De sushi vlog is ingepland voor volgende week zondag om 8:00. Morgen komt er ook een extra video (vlog) online om 8:00. Hou mijn kanaal dus in de gaten! Hoe ziet mijn planning eruit voor vandaag? In bad – haren wassen – ha-ra wegbrengen naar klant – boodschappen doen (ook voor de slowjuicer die ik nieuw heb) – bestek halen (lieve vriendinnetje Ariette goed voor mij gespaard) – mijn kamer opruimen – video’s opnemen (vorige week verkeerd ingesteld waardoor mijn hoofd onscherp was, balen) – tas pakken want ik slaap vanavond bij mijn vriend – auto wassen als er nog tijd voor is – en ha-ra bestellen
. Oke het is inmiddels 10:11 dus ik ga heel snel beginnen met deze planning! Iedereen een heel fijn weekend en geniet ervan.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.