OOTD | OUTFIT BLACK LEATHER

OOTD | OUTFIT BLACK LEATHER
 Het is alweer tijd voor mijn tweede OOTD, wauw ik vond dit enorm leuk om te doen. Ik had dit eigenlijk helemaal niet verwacht! Normaal vind ik het vreselijk om gefotografeerd te worden (ik doe dit liever zelf, in mijn eentje, op mijn kamer) De spontaanste foto’s zijn eigenlijk het leukst/mooist geworden. Dus hier bedank ik mijn lieve vriendinnetje Rosanne voor. 

Door de mist en de kou waren wij na zo’n shoot/lookbook middag helemaal verkleumd. Wij zijn heel snel (best lastig met blaren)  richting Dordrecht gereden en hebben daar heerlijk gegeten bij Lacubanita. Benieuwd naar mijn totale outfit? Bekijk dan snel het hele artikel plus mijn lookbook video. 

Laarsjes van Anna van Toor / rok is van een winkeltje in Gorinchem (naast de Kruidvat, het is een Italiaans zaakje) panty van de HEMA / leather black jacket is van Loavies / Sjaal is van de ONLY 

12 Reacties

 1. 17 januari 2017 / 12:21

  Wat een leuke outfit! Het staat je echt super! Is dit dat leren rokje uit je vlog die het helaas niet overleefd heeft? 🙁

 2. 17 januari 2017 / 22:12

  Zo'n leuke outfit! Rokjes staan je erg goed. Leuk dat je de outfit niet helemaal zwart hebt gehouden, maar toch wat kleur hebt toegevoegd!

 3. 19 januari 2017 / 09:12

  Wat een mooie outfit heb je aan, ik zou het zo aantrekken. Het is toch leuker dan gedacht he! Zo denk ik er ook over. Gisteren heb ik met mijn zusje een outfit shoot gehad, toch wel lachen.

 4. 19 januari 2017 / 12:56

  Super leuke outfit! Ik vind de combinatie van je rok en jasje echt super!

 5. 20 januari 2017 / 13:11

  Stoere outfit en prachtige foto's! Vind de sjaal ook erg leuk.

 6. 22 januari 2017 / 17:42

  Hele leuke outfit, tof gecombineerd! En je curves komen hier echt mooi in uit zeg hihi!

 7. 22 januari 2017 / 22:18

  Wat een geweldige rok! Zo één zoek ik er ook nog, jammer dat Gorinchem niet in de buurt is 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.