Limecrime lipsticks – Review + Swatches

Limecrime lipsticks – Review + Swatches
 
Limecrime lipsticks, ik kan er geen genoeg van krijgen. De swatches van Limecrime zijn echt awesome. Deze lipsticks zien er qua uiterlijk geweldig uit, unicorn, glitters, just love it! Sommige mensen kunnen geen afstand doen van de doosjes maar ik kan je bij Limecrime geen ongelijk geven. De doosjes en het uiterlijk van de producten zijn geweldig. Benieuwd naar de drie nude tinten die ik heb uitgezocht? Bekijk dan snel het hele artikel. 

KWALITEIT
De kwaliteit van de Limecrime lipsticks vind ik geweldig. Ze voelen zeer zacht aan wanneer je ze aanbrengt. Deze lipsticks blijven bijna de hele dag zitten. Zelfs wanneer ik 3 keer op een dag heb gegeten (en gedronken) zit het nog netjes erop. Alleen aan de binnenkant van je lip kan er wat af zijn. Maar wij dames zijn ook erg goed in het bijwerken van onze lipstick, right? 

KLEUREN
♦Pom pom
♦Hoodie
♦Fishnet

VEGAN & CRUELTY FREE 
Yes! Dit merk is gewoon Vegan en Cruelty free, dus dit is voor de meeste mensen helemaal een plus punt. Ik vind het testen op dieren schandalig, vooral met de technologie van tegenwoordig is dat echt niet meer nodig.

WEBSHOP 
Limecrime

PRIJS
Je hebt altijd wel een aantal producten die in de 
zijn. Ook maken ze tegenwoordig setjes waardoor je meer producten hebt voor minder geld. Dit vind ik ook echt wel leuk gedaan. Twijfel je over de oogschaduw palettes? Niet doen, die zijn ook echt de moeite waard. 

CONCLUSIE
Ik ben zeer tevreden over deze producten. Als ik kies voor een lipstick van Limecrime kan ik er de hele dag van genieten. Ze voelen zacht aan en drogen je lippen niet uit. De limecrime structuur vind ik gewoon erg prettig. Deze drie kleuren vind ik echt perfecte nudes. Alle drie hebben ze een andere warmte toon erin zitten. 

VRAAG AAN MIJN BEZOEKERS 

Voor welke kleur zou jij gaan? 

11 Reacties

 1. 19 januari 2017 / 15:14

  Ik heb nog nooit iets van Limecrime geprobeerd, maar het ziet er wel mooi uit! Top dat ze cruelty free zijn 🙂

 2. 19 januari 2017 / 16:43

  Mooie kleuren lipstick! Ik vind zelf de middelste een erg leuke kleur.

 3. 20 januari 2017 / 11:21

  Mooie kleurtjes, ik heb nog nooit van dit merk gehoord moet ik bekennen.

 4. 22 januari 2017 / 18:40

  Ik moet dringend nog eens iets van Limecrime bestellen 🙂 Wat een mooie kleuren ook. De middelste lijkt me zeker iets voor mij

 5. 23 januari 2017 / 13:28

  whut echt mooie kleuren :O ben wel benieuwd naar dit merk! Al heeft het een best negatieve naam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.