1000 vragen aan jezelf #7

1000 vragen aan jezelf #7

Op de website van Renske kwam ik dit artikel tegen. Ik dacht deze trend moet ik gaan voortzetten. Ik vind het namelijk heel belangrijk om bij dingen stil te staan. Daarom vind ik vragen beantwoorden altijd zo leuk. Je moet er even de tijd voornemen en flink je hersens laten kraken. Door deze vragen ga ik weer dingen herinneren. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Klik snel op lees meer om het hele artikel te lezen. 


85.HOE GEDULDIG BEN JE? 
Hangt van de situatie af. Als ik boodschappen ga doen en er is genoeg tijd dan kan ik gerust een kwartier in de rij staan zonder te mopperen. Is mijn moeder iets vergeten wat ik snel even moet halen bij de supermarkt en iemand zit heel moeilijk te doen dan moet ik mezelf echt inhouden. Dan ben ik ook zo’n muts die loopt te zuchten en te steunen.. en geloof me ik heb echt een hekel aan dat soort mensen.

86.WELK NUMMER HEB JE DEZE WEEK GRIJS GEDRAAID? 
Ik ben al sinds een aantal jaar echt fan van Celine Dion. Die vrouw heeft een stem waardoor ik echt tranen kan krijgen en er kippenvel ontstaat op mijn armen. Dit nummer heb ik vorige week ontdekt en ik ben fan! Ik vind dit echt een prachtig nummer van Celine.

87. STAAN ER FOTO’S OP JE MOBIEL WAARMEE JE CHANTABEL BENT?
Nee, ik heb vorige week meer dan 800 foto’s verwijderd van mijn telefoon. Ook de meest debiele selfies heb ik eraf gehaald. Soms word je echt gek van al die screenshots en whatsapp foto’s van andere mensen haha.


88. WIE VAN JE VRIENDEN KEN JE HET LANGST? 
Rosanne! Ik ga al vanaf mijn 16e met Rosanne om en natuurlijk hebben wij onze ups en downs gehad. Er zijn momenten geweest dat Rosanne mij het liefst door de wc kon trekken en andersom ook. Toch leer je hiervan en je merkt ook dat wanneer je in de 20 bent je pas echt gaat veranderen. Je gaat jezelf vormen naar een volwassen persoon die na gaat denken over de toekomst. Wat wil ik worden? Blijf ik met hem gelukkig? Wat voor hobby wil ik houden? Is dit de baan waar ik nog tien jaar mee door wil gaan? Ga zo maar door. Het is heel leuk om onze groei te zien van elkaar en nog leuker om nog steeds vriendinnen te zijn! 


89. MEDITEER JE GRAAG?
Ik doe niet aan mediteren. Toch wil ik wel graag beginnen met yoga.90. HOE PEP JE JEZELF OP NA EEN ROT DAG?
Ik ga eerst heerlijk eten, dan laat ik het bad vollopen en dan gooi ik er een bruisbal in. Daarna was ik mijn haar, föhn ik mijn haar en daarna beland ik in bed met Netflix. Het liefst steek ik ook nog even een geur kaarsje aan.. heerlijk relaxen!


91. WAT IS JE FAVORIETE BOEK? 
Santa Montefiore – de vuurtoren en de dochter van de imker was heel erg mooi.


92. MET WIE WHATSAPP JE HET MEEST?
Met mijn vriend en tegenwoordig ben ik ook actief in de sushi app groep. Ik zit daar met Rosanne, Vera, Paula, Kimberley en Charmaine in. Binnenkort gaan wij weer heerlijk uiteten, ik heb er nu al zin in.


93. ZEG JE VAKER JA OF NEE? 
Vroeger vaker nee en nu meer ja. Soms moet je mensen ook gewoon helpen door ja te zeggen. Ook al heb je er soms geen zin in.


94. BEN JE WELEENS HET ONDERWERP GEWEEST VAN EEN RODDEL?
Vaak genoeg denk ik. Maar hoe meer mensen erover je praten des te populairder je bent toch? Of was dat iets van 10 jaar geleden? Joke. Roddelen heeft totaal geen zin en ik kan er ook echt niet tegen. Als ik iemand niet persoonlijk ken zou ik geen roddels gaan verspreiden Maar Rachèl roddel je dan nooit? Natuurlijk wel, je bent een mens en helaas zijn mensen zo. Achteraf denk ik soms weleens.. had ik maar gewoon mijn mond gehouden of had ik maar niet deelgenomen aan dat gesprek.


95. WAT ZOU JE DOEN ALS JE NIET MEER HOEFDE TE WERKEN?
Ik zou direct een wereldreis gaan maken. Mijn tas/koffer pakken en gelijk gaan. Ik wil zo graag de wereld ontdekken. Ik wil heel graag Amerika, Afrika, Bora Bora, Thailand en nog veel meer landen bezoeken.


96. KUN JE GOED AUTORIJDEN? 
Ja ik vind van wel.


97. WIL JE DAT MENSEN JE AARDIG VINDEN?
Vroeger had ik dat wel heel erg. Tegenwoordig denk ik: Mag je mij niet? dan heb je pech.. ik ben altijd degene die mijn best doet voor andere. Het contact komt vaak van mijn kant en ik verras mensen ook graag. Als mensen dan nog een hekel aan mij hebben of jaloers op mij zijn dan begrijp ik niet waarom dat dan is.


98. WAT HAD JE ANDERS MOETEN DOEN IN JE LIEFDESLEVEN? 
Naar mijn ouders moeten luisteren en mijn oogkleppen af moeten doen. Als een gozer in het begin van ”onze” relatie nog de foto van zijn ex op zijn kamer heeft staan zegt dit al genoeg. Wanneer die jou steeds meer afsluit van jouw wereld en naar de zijne trekt zegt dit ook genoeg. Waarom begonnen er geen belletjes te rinkelen bij mij..? Soms maak je domme fouten maar achteraf leer je ervan en word je er sterker door. Ik hoop dat de speurtocht nu voorbij is..


Hoe pep jij jezelf op na een rotdag? 

4 Reacties

  1. 23 januari 2017 / 17:50

    Leuke vragen en antwoorden! Ik vind het heerlijk om lekker te douchen of in bad te gaan, daarna mijn onesie aan en lekker met een kop thee en mijn mobiel op de bank te zitten en tv of een film te kijken.

  2. 25 januari 2017 / 08:40

    Leuke vragen! Ik doe ook niet aan mediteren, lijkt me ook helemaal niks voor mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.